Charlotte Crosby:

Lykken smiler for skandalestjernen

Realitystjernen Charlotte Crosby har funnet lykken på ny etter bruddet.

NY KJÆRESTE: Den skandaløse realitystjernen Charlotte Crosby (29) skal ha funnet kjærligheten på ny, fire måneder etter bruddet med eksen. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Den skandaløse realitystjernen Charlotte Crosby (29) skal ha funnet kjærligheten på ny, fire måneder etter bruddet med eksen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske realitystjernen Charlotte Crosby (29) er ikke fremmed for å skape overskrifter i pressen, spesielt ikke med sine gjentatte kirurgiske inngrep og sitt turbulente kjærlighetsliv.

Crosby ble for alvor et kjent ansikt da hun figurerte i den britiske MTV-serien «Geordie Shore» i 2011, og har siden vekket oppsikt i tabloidpressen ved en rekke anledninger.

DELER: Ny sesong av «Ex on the beach» er godt i gang, og det er tre av jentene i start-casten som deler en felles hemmelighet. Video: Rød løper / Dplay Vis mer

Frem til november i fjor var 29-åringen sammen med den britiske «Love Island»-deltakeren Josh Ritchie (25). Etter det som skal ha vært to turbulente år endte derimot forholdet - til Crosbys store fortvilelse.

IKKE LENGER SINGEL: Britiske Charlotte Crosby skal ha funnet lykken på ny. Foto: NTB scanpix
IKKE LENGER SINGEL: Britiske Charlotte Crosby skal ha funnet lykken på ny. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nå ser derimot ting ut til å gå bedre for realitystjernen, som etter drøye fire måneder virker å ha funnet kjærligheten på ny.

- Datet i all hemmelighet

Ifølge den britiske avisen The Sun har nemlig Crosby funnet kjærligheten med videoskaperen Liam Beaumont.

De to skal ha blitt introdusert under 29-åringens ferie i Dubai i begynnelsen av februar - og skal ha datet i all hemmelighet siden, ifølge tabloidavisen.

- De har datet siden de møttes i Dubai, da Charlotte var på ferie med «Geordie Shore»-jentene. De klikket momentant og har ikke sluttet å snakke siden. Han har alle kvalitetene hennes forrige forhold ikke hadde, men de tar ting rolig og bare nyter det. Det er tidlig ennå, sier en kilde til The Sun.

Verken Crosby eller Beaumont har bekreftet forholdet, men på Twitter kan det se ut til at hun nylig hintet om sin nye flørt.

- Jeg ville ikke hatt noe imot «lockdown» … hvis jeg var med et visst menneske, skrev hun etterfulgt av en trist-emoji og et hjerte.

I likhet med Norge er også Storbritannia preget av corona-krisen, og ifølge den britiske avisen skal det hele ha bidratt til at turtelduene ikke får sett hverandre slik de ønsker, da hun nå er hjemme i England, og han på Bali.

Fant tonen på realityprogram

Dette er imidlertid ikke første gang Crosby kobles til en annen mann, etter bruddet med Ritchie i november. I vinter deltok hun nemlig på realityprogrammet «I'm a Celebrity … Get Me Out of Here!», som går ut på at en rekke kjendiser skal overleve i jungelen.

Under deltakelsen fikk 29-åringen et ekstra godt øye til australske Ryan Gallagher (31), og mye tydet på at de hadde noe på gang. Det skulle derimot vise seg at heller ikke dette forholdet skulle vare.

PAR: Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug ble kjærester under innspillingen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Til 10Daily kunne hun i februar fortelle at de fortsatt er venner, til tross for at de har valgt å ikke bygge videre på forholdet.

- Da jeg og Ryan kom ut av jungelen var jeg tydelig på at jeg nettopp hadde kommet ut av et langt forhold, og ikke var klar for å hoppe inn i et nytt. (...) Jeg så ikke etter noe seriøst, og han er et annet sted i livet, så vi kom frem til en felles beslutning om at vi bare skulle roe det ned, fortalte Crosby til nettstedet.

Videre fortalte hun at de fortsatt er venner.

- Jeg elsker den gutten, han er fantastisk, sa hun om sin australske reality-flørt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Tryglet om å få han tilbake

Som nevnt var det i november at Crosby og hennes kjæreste gjennom to år, Josh Ritchie, endte forholdet. Bruddet skal ha skjedd etter at førstnevnte ønsket en pause, og flyttet ut av parets hus for å tilbringe tid hjemme hos familien.

Mens Crosby var skråsikker på at det bare var en pause og at forholdet kom til å fortsette, hadde Ritchie helt andre planer for fremtiden - noe realitystjernen ikke var forberedt på, ifølge The Sun.

BRUDD: Forholdet til Charlotte Crosby og Josh Ritchie endte i november. Nå har hun funnet kjærligheten på ny. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Forholdet til Charlotte Crosby og Josh Ritchie endte i november. Nå har hun funnet kjærligheten på ny. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun skal dermed ha tryglet kjæresten om å ta henne tilbake, noe han ikke ønsket.

- Etter å ha hatt litt tid alene, innså hun at hun vil være med ham. Men da hun rakte ut hånden til ham, ble hun avvist, og han sa at han ikke ønsket å være sammen med henne. Charlotte ble fullstendig ødelagt, fortalte en kilde til avisen.

LES OGSÅ: - Jeg knakk sammen og bare gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer