<strong>KOBLES TIL NY DAME:</strong> Magnus Carlsen skal etter det Se og Hør erfarer ha funnet lykken med en ny dame. Foto: NTB Scanpix
KOBLES TIL NY DAME: Magnus Carlsen skal etter det Se og Hør erfarer ha funnet lykken med en ny dame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

­Magnus Carlsen og ny dame:

Lykken smiler for sjakk-stjernen

Deler bilder med Magnus Carlsen.

Publisert

For halvannet år siden kom nyheten om at sjakk-stjernen Magnus Carlsen (28) var blitt singel, etter at han og Synne Christin Larsen (24) hadde gått hver til sitt etter ett år sammen.

<strong>AVSLØRING:</strong> Det er i tirsdagens Se og Hør Magnus Carlsens nye forhold avsløres. Foto: Faksimile, Se og Hør
AVSLØRING: Det er i tirsdagens Se og Hør Magnus Carlsens nye forhold avsløres. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Nå kan det imidlertid se ut til at lykken smiler på ny for Magnus, som kobles til Brun og Blid-finalisten fra i fjor, Elisabet Lorentzen Djønne (23) fra Granvin i Hardanger.

Etter det Se og Hør erfarer skal de to være romantisk involvert, og den siste tiden har Elisabet delt flere bilder med sjakk-profilen på sin private Instagram-konto, blant annet fra en dyrehage i Tyskland hvor hun kysset Magnus på kinnet.

Magnus Carlsens manager Espen Agdestein sier til Se og Hør at Magnus ikke ønsker publisitet om det aktuelle temaet.

- Jeg kan bekrefte at forholdet er slutt, men Magnus ønsker ikke å si noe mer enn det, sa manageren til VG da det ble slutt mellom 28-åringen og Synne Christin Larsen i fjor.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Delte bilder sammen

Paret holdt en svært lav profil i tiden de var sammen, men i september i 2017 la Magnus ut et bilde med kjæresten på sin Instagram-profil.

- Utforsker det ville dyrelivet om natten, skrev han til bildet - der både han og Larsen smilte bredt.

Bildet var tilsynelatende tatt på øya Isle of Man, der Magnus deltok i en internasjonal sjakkturnering. Knappe 14 timer etter at bildet ble lagt ut, hadde det fått over 150 kommentarer og nesten 9000 likerklikk.

Bildet av de to har senere blitt slettet fra Carlsens åpne Instagram-profil.

Allerede i juli samme år, delte sjakk-esset også et kjærestebilde med offentligheten. Det gjorde han på sin åpne Facebook-profil.

Omringet av kvinner

I et intervju med The Telegraph i 2015, avslørte Magnus Carlsen for øvrig at han aldri hadde vært ordentlig forelsket i noen.

- Jeg tror ikke det. Jeg har vært betatt, så klart, men ikke forelsket. Nei, fortalte han den gang.

Carlsen la til i intervjuet at han ofte blir omringet av kvinnelige fans når han er ute på byen hjemme i Oslo.

- Det er en forbannelse og en velsignelse, sa han om den massive oppmerksomheten fra det motsatte kjønn.

Magnus Carlsen har vernet ganske godt om privatlivet sitt når det gjelder romantiske forhold, men i et intervju med The Guardian i 2013 røpet han litt om hva slags jenter han ikke liker:

- Jeg ser for meg at en kjæreste i alle fall må ha litt kunnskaper om sjakk.

- Men jeg liker det ikke når jeg er ute og møter jenter som begynner å snakke til meg om hvordan de spilte sjakk mot bestefedrene sine da de var barn - det tåler jeg ikke. Det er kjedelig. Jeg vil heller snakke om hva som helst annet, sa han den gang.

LES OGSÅ: Tatt på fersken av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer