Jason Sudeikis:

Lykken smiler etter den brutte forlovelsen

- Nå offentliggjør de romansen.

BRUDD: Jason Sudeikis og Olivia Wilde brøt forlovelsen etter ni år som par. Nå har førstnevnte funnet lykken på ny. Foto: ENT / Splash News/NTB
BRUDD: Jason Sudeikis og Olivia Wilde brøt forlovelsen etter ni år som par. Nå har førstnevnte funnet lykken på ny. Foto: ENT / Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I november kom nyheten om at stjerneparet Olivia Wilde (37) og Jason Sudeikis (45) hadde brutt forlovelsen. De hadde da vært sammen siden 2011, og er foreldre til barna Otis Alexander (6) og Daisy Josephine (4).

Knappe to måneder senere dukket det opp bilder av Wilde hånd i hånd med den ti år yngre One Direction-stjernen Harry Styles (27), og siden da skal de både ha blitt kjærester og samboere.

Ifølge US Weekly skal Sudeikis den gang ha følt seg «knust» og «ført bak lyset» av Wildes nye romanse, mens han samtidig levde i håpet om å vinne eksforloveden tilbake.

I februar begynte derimot ryktene å svirre om at også Sudeikis hadde gått videre etter bruddet. Da skrev nemlig The Sun at han hadde fått øynene opp for den britiske glamourmodellen og skuespilleren Keeley Hazell (34).

Bekrefter forholdet

Sudeikis og Hazells første møte var under innspillingen av filmen «Horrible Bosses 2» fra 2014, der hun spiller assistenten til Chris Pines (40) karakter.

Duoen har også spilt sammen i Apple TV-serien «Ted Lasso» i London, og i etterkant skal 45-åringen ha invitert Hazell ut på en middag i Los Angeles med vennene hans.

- Jason har alltid syntes at Keeley er utrolig attraktiv, og har fortalt venner at han har hatt et «crush» på henne siden hun var i Page 3.

Page 3 var for øvrig en tradisjon i The Sun, hvor det ble publisert et bilde av en toppløs kvinne på den tredje siden i avisen. De aller fleste som havnet der var glamourmodeller.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Nå deler flere medier, deriblant People og Daily Mail, ferske bilder av de to turtelduene. På bildene går de arm i arm, noe flere anser som en bekreftelse på at de er blitt et par.

«Hemmelige datingrykter dukket opp tidligere i år, og nå offentliggjør Jason Sudeikis og Keeley Hazell romansen. På våre eksklusive bilder er de avbildet sammen i New York i helgen, og de ser ut som et lykkelig par som ikke er redde for å vise frem følelsene de har for hverandre», er blant det Daily Mail skriver.

- De har datet en stund nå. De har det bare gøy, og det er ikke seriøst på dette tidspunktet, sier en kilde til People.

Brøt forlovelsen

Som tidligere nevnt brøt Sudeikis forlovelsen med Wilde etter ni år som par. Skuespillerne hadde også vært forlovet i syv år før forholdet tok slutt.

Flere har spekulert på grunnen til at paret valgte å gå skilte veier, og enkelte har koblet bruddet til Wildes flamme, Harry Styles.

I forkant av bruddnyheten ble det nemlig kjent at «Watermelon Sugar»-sangeren skulle spille i Wildes film, «Don't Worry Darling», der gnistene skal ha flydd mellom dem, ifølge en kilde til US Weekly.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Harry og Olivia hadde kjemi nesten øyeblikkelig på settet. Det var bare snakk om tid før de ble sammen, fortalte kilde den gang.

Sudeikis skal som sagt ha vært «knust» etter nyheten om eksforlovedens nye flamme, og hadde angivelig et håp om at de skulle gjenforenes til fordel for familien.

- Jason hadde ikke noe annet valg enn å trekke seg tilbake og la Olivia gjøre sin greie, men han krysser fingrene for at dette bare en fase og at Olivia vil avslutte det, eller at Harry vil begynne å kjede seg og gå videre før det er for sent», fortsatte kilden.

Nå ser det derimot ut til at både Sudeikis og Wilde har gått videre med sine respektive utkårede.

LES OGSÅ: - Meghans eksmann blir far igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer