Matthew Perry:

Lykken smiler endelig for «Friends»-stjernen

50-åringen skal ha funnet kjærligheten med en 22 år yngre talentspeider.

PÅ RESTAURANT: Matthew Perry (50) ble avbildet sammen med Molly Hurwitz (28) i november. Foto: Mega/ NTB scanpix
PÅ RESTAURANT: Matthew Perry (50) ble avbildet sammen med Molly Hurwitz (28) i november. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De senere årene har vært tunge for «Friends»-stjernen Matthew Perry (50), som har slitt med både depresjoner og alkoholproblemer. Perry spilte karakteren Chandler Bing fra han var 24 til han ble 34 år.

Også under innspillingen av «Friends», som har gjort seg til en kultserie gjennom ti sesonger fra 1994 til 2004, strevde stjernen med rusmisbruk og mentale problemer.

I fjor skal flere av «Friends»-kollegene ha vært bekymret for Perrys liv og helse, og de skal ha uttrykt sjokk over å se hvilken forfatning han var i. Bilder som har dukket opp av skuespilleren den siste tiden har gjort at også fansen har vist sin bekymring.

I et forhold

Nå kan det imidlertid se ut til at skuespilleren går lysere tider i møte. Siden desember har det svirret rykter om at 50-åringen i flere måneder har datet Molly Hurwitz (28). The Sun skrev for to uker siden at Hurwitz hadde feiret jul hjemme hos ham i Los Angeles.

Duoen ble også observert sammen på en italiensk restaurant i november. Us Weekly, som tidligere har skrevet at 50-åringen alltid har vært forelsket i «Friends»-motspilleren Courteney Cox, skriver nå at duoen har tatt steget videre fra bare dating.

En kilde hevder nemlig til magasinet at de to er i et forhold, som er relativt ferskt.

- Hun forteller venner at hun ikke er i det for berømmelsen, men hun elsker oppmerksomheten hun får for forholdet deres i hemmelighet, sier kilden.

Lite er likevel kjent rundt Hurwitz, som jobber som talentspeider og produsent, men ifølge The Sun skal hun selv ha lagt ut flere bilder fra julen med Perry på sosiale medier.

- Ifølge foreldrene mine sitt barnefordelingsdokument, hadde ikke moren min lov til å ha et juletre. Heldigvis er det ikke noen slik avtale for en datters kjæreste, så Hurwitz får et tre, skrev hun på sin private Instagram-konto, ifølge avisen.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skrev den amerikanske stjernen Jennifer Aniston (50) på Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Åpen om problemer

Perry har ingen barn, og har ikke vært offentlig i et forhold siden 2012. Den gang ble det slutt mellom han og den «hemmelige kjæresten», Lizzy Caplan (36), fordi han ikke ville gifte seg, ifølge Daily Mail.

Paret skal ha vært sammen i rundt seks år før de gikk hver til sitt.

Den populære skuespilleren har som tidligere nevnt vært åpen om sine problemer med alkohol og dop, som også førte til hukommelsestap på 1990-tallet. Mye av tiden mellom da sesong tre og seks av «Friends» ble spilt inn, har nemlig gått i glemmeboken hos skuespilleren.

- Jeg var aldri full eller høy under innspilling, men jeg var ofte svært fyllesyk, har han tidligere fortalt til People.

- Jeg var verdenskjent! Alle ville ha en bit av oss. Fra andres perspektiv, virket det som vi hadde alt vi kunne drømme om. For min del var det den mest ensomme perioden i livet mitt, fordi jeg slet med alkoholisme, har 47-åringen også fortalt til nettstedet.

Perry også har vært negativ når det gjelder en «Friends»-gjenforening, men han har aldri sagt offentlig at det er misbruket som er grunnen til at han ikke vil stille.

Vis mer

- Når jeg sover har jeg dette tilbakevendende marerittet om at vi gjør «Friends» igjen, men så er det ingen som bryr seg, har han sagt til Variety.

I slutten av november kunne fansen glede seg over at «Friends»-gjengen var samlet igjen, da Jennifer Aniston (50) sørget for å nesten knuse Instagram med å plutselig dukke opp på plattformen - og det med bilde av seg og sine fem «Friends»-kolleger.

LES OGSÅ: Dette gjør «Friends»-stjernene nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer