Lykken brast for «Ungkarskvinnen»

- Forholdet har vært fullt av konflikter fra dag en.

<strong>LYKKEN OVER:</strong> Ali Fedotowsky og Roberto Martinez har tilsynelatende levet et lykkelig liv foran fotografenes kameraer etter at de forlovet seg i TV-serien «Ungkarskvinnen». Men nå har lykken tatt slutt. Foto: All Over Press
LYKKEN OVER: Ali Fedotowsky og Roberto Martinez har tilsynelatende levet et lykkelig liv foran fotografenes kameraer etter at de forlovet seg i TV-serien «Ungkarskvinnen». Men nå har lykken tatt slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ali Fedotowsky fant i 2010 tonen med Roberto Martinez i sjekke-programmet «Ungkarskvinnen» og etter at innspillingen var ferdig, forlovet de to seg.

Men nå har lykken tatt slutt for de to turtelduene, ifølge Us Weekly.

En talsmann for paret bekrefter bruddet til bladet.

- De har avbrutt forholdet. Vi ber om at privatlivet deres blir respektert.

Paret har vært forlovet i 18 måneder før bruddet.

Venner av paret hevder hyppige krangler har vært en av grunnene til at bryllupet flere ganger har blitt utsatt.

- Forholdet har vært fullt av konflikter fra dag en. De bringer fram det verste i hverandre, sier en venn av paret til Us Weekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fridde foran TV-kameraene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer