Lykken brast for «Paradise»-Tina

- Jeg er singel og jeg trives veldig godt med det, forteller Tina Skovdal til Seoghør.no

SEOGHØR.NO:  Tina Skovdal (22) kunne for kort tid tilbake juble for seieren i årets sesong av TV3-serien «Paradise Hotel». Nå er hun straks aktuell i TV3-programmet «Robinson vs. Paradise Hotel».

På TV-skjermen kunne seerene se at Tina fant kjærligheten med realitydeltageren Kristian René Johansen (22). Kristian og Tina skapte «Paradise Hotel»-historie da Kristian René fridde til Tina inne på hotellet i Mexico. 
 
Kjærligheten tok slutt

Vel hjemme i Norge var derimot ikke følelsene de samme og forholdet tok slutt. I sommer var Tina tilbake hos ekskjæresten Christian Hansen, men nå avslører hun til Seoghør.no at også dette forholdet er over.

- Jeg er singel og jeg trives veldig godt med det. Det er alltid veldig koselig å ha en til som alltid følger med på ting, men singellivet passer meg veldig bra og jeg trives veldig godt, sa Tina på onsdagens premierefest for «Robinson vs. Paradise Hotel»

- Det var vel egentlig ikke noe ordentlig forhold. Det var en eks av meg. Det ble litt mingling frem og tilbake, men det fungerte ikke. Det var koselig så lenge det varte, forteller realitydeltageren.

Trives med å være singel 
Tina planlegger nå å nyte tilværelsen som singel, men er langt i fra fremmed for tanken om at «den rette» plutselig kan dukke opp. 

- Jeg er ikke akkurat på utkikk. Nå er jeg singel og trives godt med det. Sånn kan det godt være en stund til. Kommer det opp noe så gjør det jo det, men utkikk er jeg ikke på. 

LES OGSÅ:  - Pappa førte oss sammen