Lykken brast for Paradise-paret

- Det ble ikke slik jeg håpet på, sier Maren Kallhovd om forholdet til Joachim C. Bekkevold.

<strong>GIKK HVER TIL SITT:</strong> Paradise Hotel-deltagerne Joachim C. Bekkevold og Maren Kallhovd har gått hver til sitt, to måneder etter at de stod fram som kjærester. Foto: Stella Pictures/Sølve Hindhamar, Seher.no
GIKK HVER TIL SITT: Paradise Hotel-deltagerne Joachim C. Bekkevold og Maren Kallhovd har gått hver til sitt, to måneder etter at de stod fram som kjærester. Foto: Stella Pictures/Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: To måneder etter at det ble kjent gjennom Se og Hør at «Paradise Hotel»-deltagerne Maren Kallhovd (22) og Joachim C. Bekkevold (22) hadde funnet kjærligheten, kan Seher.no avsløre at de to har avbrutt forholdet.

- Jeg kan bekrefte at det er over mellom oss. Det har vært slutt i et par uker nå, sier Maren til Seher.no når hun blir konfrontert med ryktene.

Liten sjanse for gjenforening
22-åringen, som tidligere i år ble koblet til langrennsstjernen Petter Northug jr., men senere avviste ryktene, vil ikke gå inn på årsaken til bruddet.

Hun tror imidlertid det er liten sjanse for gjenforening mellom de tidligere realitydeltagerne.

- Akkurat hva som skjedde får bli mellom oss, men forholdet ble ikke slik jeg håpet på. Derfor valgte jeg å avbryte forholdet. Jeg er ikke knust og stortrives som singel igjen.


Beklager bruddet
Joachim C. Bekkevold beklager bruddet med Maren.

- Det er jo en utfordring å bo i Oslo og Kristiansand, når man skal være kjærester, og jeg er også travelt opptatt med jobbing. Men jeg håper vi fortsatt kan være venner, det var jo sånn det begynte, sier han til Seher.no.

Maren sier hun idag er glad for at bruddet kom etter kun noen få måneder.

- Sjansen er stor for at det ikke hadde funket uansett, og da er jeg glad for at jeg avsluttet det etter såpass kort tid.

Reiser til utlandet
Etter bruddet har Maren feriert på Malta med gode venner, og hun sier til Seher.no at hun planlegger på å bruke mye tid de neste månedene på å reise.

Men noen nye kjæreste vil hun ikke snakke om ennå.

- Man møter jo folk hele tiden. Men noen ny kjæreste er det for tidlig å si noe om. Nå vil jeg bare nyte singellivet en stund.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Triana har blitt singel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer