Lykken brast for Bjarte Hjelmeland

«Mammon»-stjernen og kjæresten Terje Stenstad har gått hver til sitt – etter 13 år som kjærester.

BRUDD: Bjarte Hjelmeland og kjæresten skal ha gått fra hverandre.  Foto: Espen Solli
BRUDD: Bjarte Hjelmeland og kjæresten skal ha gått fra hverandre. Foto: Espen Solli Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Bjarte Hjelmeland (46) og hans kjæreste og samboer gjennom 13 år, Terje Stenstad (45), går hver til sitt.

Etter det Se og Hør kjenner til, skal forholdet ha vært slutt allerede før urpremieren på Bjartes nye soloshow «I lånte fjær» i januar.

Jobbsamarbeidet mellom eksparet har vært en knallsuksess, og også etter bruddet skal de to ha beholdt et godt vennskap. 

Bjartes show «I lånte fjær» går nå mot slutten på Ole Bull Scene i Bergen, der Terje er produsent, og selv om paret skilles som kjærester, skal de fremdeles opprettholde det gode samarbeidet på scener landet over. 

Se og Hør har vært i kontakt med Bjarte Hjelmeland og Terje Stenstad, som ikke ønsker å kommentere samlivsbruddet.

Saken fortsetter under bildet. 

FREMDELES VENNER: Bjarte Hjelmeland og Terje Stenstad kommer til å beholde et nært vennskap og jobbsamarbeid til tross for bruddet.  Foto: Tore Skaar
FREMDELES VENNER: Bjarte Hjelmeland og Terje Stenstad kommer til å beholde et nært vennskap og jobbsamarbeid til tross for bruddet. Foto: Tore Skaar Vis mer

Kjærlighet ved første blikk

Bjarte og Terje møttes første gang på en fest hos en felles beskjent i 2002, og skuespilleren har tidligere fortalt Se og Hør at han falt pladask for ham med en gang.

- Jeg ble umiddelbart forelsket - eller i hvert fall lurt av hans vakre ytre. Jeg husker jeg bare tenkte «oi!» da jeg så ham, sa han i 2014.

I tillegg til deres felles leilighet på Pilestredet i Oslo, har eksparet to hus i Florida i USA, og to hus på Brennøya i Asker. 

Bjarte har brukt eiendommene på Key West i Florida flittig i perioder, ikke minst når han
skal fordype seg i nye kunstneriske prosjekter.

Eiendommene er, etter det Se og Hør erfarer, verdt om lag 26 millioner kroner til sammen, regnet i dagens valutakurs. 

LES OGSÅ: Letter på sløret om skilsmisseryktene

SUKSESS: Bjarte Hjelmeland var nylig aktuell i den populære NRK-serien «Mammon». Her sammen med flere av skuespillerne. Fra venstre: Anders Danielsen Lie, Anna Bache-Wiig, Trond Espen Seim, Iben Akerlie og Bjarte Hjelmeland. Foto: Tore Skaar
SUKSESS: Bjarte Hjelmeland var nylig aktuell i den populære NRK-serien «Mammon». Her sammen med flere av skuespillerne. Fra venstre: Anders Danielsen Lie, Anna Bache-Wiig, Trond Espen Seim, Iben Akerlie og Bjarte Hjelmeland. Foto: Tore Skaar Vis mer