BLE PAPPA: Fredrik Eklund har hatt en lang vei mot å bli pappa, men kan nå endelig feire at tvillingene er kommet. Foto: NTB scanpix
BLE PAPPA: Fredrik Eklund har hatt en lang vei mot å bli pappa, men kan nå endelig feire at tvillingene er kommet. Foto: NTB scanpixVis mer

Fredrik Eklund:

- Lykkeligste øyeblikket i livet mitt

Lykken smiler for Fredrik og ektemannen fra «Million Dollar Listing».

(Se og Hør): Tidligere i år ble det kjent at kjendismegler Fredrik Eklund (40), som er Sveriges kanskje mest suksessfulle megler i USA, skulle bli tvillingpappa. Det etter at han og ektemannen for noen år siden mistet sine ufødte tvillinger.

Nå smiler derimot lykken for det kjente paret. Etter flere år med trøblete svangerskap, har Fredrik og Derek Kaplan endelig blitt foreldre.

Endelig foreldre

Det er på Instagram at han deler gladnyheten. Han har lagt ute et bilde av seg selv og Derek, som holder de nyfødte tvillingene - en gutt og en jente.

De stolte foreldrene kysser for å feire mirakelet som nå har hendt dem. Kjendismegleren viser tydelig i barnas navnevalg at han fortsatt har en del av Sverige med seg, selv om han for tiden er lokalisert i USA.

Happiest moment of my life. Welcome Fredrick and Milla to the world. 👨‍👨‍👧‍👦

Et innlegg delt av Fredrik Eklund (@fredrikeklundny)

Den vesle gutten har fått navnet Fredrick og den lille jenta skal hete Milla. Bildet har fått stor oppmerksomhet på Eklunds Instagram-side, med over 200 000 likerklikk og kommentarer i fleng.

- Det lykkeligste øyeblikket i livet mitt, skriver han.

Det er ikke kjent hvor barna er født eller hvor lenge siden det er at bildet ble tatt. Megleren og hans kunstnerektemann skal trolig nyte den kommende tiden, med alt tilværelsen som småbarnsforeldre bringer med seg.

NYBAKTE FORELDRE: Derek og Fredrik viser gjerne kjærligheten frem i offentligheten. Her er de avbildet på en strand. Det kan hende de må se lenge etter strandferier nå som de har to små barn. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Derek og Fredrik viser gjerne kjærligheten frem i offentligheten. Her er de avbildet på en strand. Det kan hende de må se lenge etter strandferier nå som de har to små barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette smaker utvilsomt godt for det forelskede paret, som har hatt alt annet enn en enkel vei mot å bli foreldre.

Trøblete

I 2015 ventet paret tvillinger for første gang, men lykken snudde fort for paret da de mistet sine ufødte tvillinger.

- Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger, skrev han den gang på Facebook.

Paret har slitt i flere år med hendelsen. Fredrik har selv sagt at han har grått mang en tåre over det som ble en utrolig trist hendelse.

GJENG: Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant gjør det alle stort som eiendomsmeglere i New York, og har blitt kjent gjennom «Million Dollar Listing». Foto: NTB scanpix
GJENG: Fredrik Eklund, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant gjør det alle stort som eiendomsmeglere i New York, og har blitt kjent gjennom «Million Dollar Listing». Foto: NTB scanpix Vis mer

Men i mai i år ble det kjent at gleden på ny var på deres side, og at paret var på god vei til foreldre igjen.

Og i august kunne paret dele gladnyheten om at de ikke bare venter ett, men to barn, under sesongavslutningen av «Million Dollar Listing New York», ifølge People. Senere delte også Fredrik nyheten på sin Instagram-profil.

- Vi har blitt velsignet to ganger - vi er seks måneder på vei med tvillinger, en gutt og en jente, skrev han under bilde av seg og ektemannen.

Videre forklarte den 40 år gamle tv-stjernen at det var viktig for paret å holde nyheten mellom seg, men at de nå var klare for å feire det med andre.

- Vi takker dere for støtten på denne reisen og alle lykkønskningene. Vi skal endelig bli pappaer. Endelig, sa han.

Derek og Fredrik møtte hverandre i 2010 på Mykonos, og ble raskt forelsket. De giftet seg i 2013, etter at forlovelsen hadde funnet sted på Bora Bora en stund tidligere. Han fikk imidlertid ingen ring der og da, men valgte å si ja til Dereks romantiske ekteskapsforespørsel.

Eklund har blitt en ettertraktet eiendomsmegler og i år er det fem år siden «Million dollar listing» hadde premiere. Den svenske profilen har tidligere avslørt at noen av kjendisklientene hans er Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprios, David Bowie, Daniel Craig og Cameron Diaz.

LES OGSÅ: Se TV-meglerens nye drømmehus