- Lykkeligere nå enn før jeg var med i «Jakten på kjærligheten»

Monica måtte reise hjem fra gården, men sier hun har det bedre nå enn før.

SEOGHØR.NO: Mandag måtte bonden Knut Erik Ulltveit (36) sende hjem én av sine tre friere i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten».

TO VIDERE: Mens Monica Bakkelund (t.v.) måtte hjem fikk Siri Bjellerås og Tove Michelle Vøllestad være med videre på gården til Knut Erik Ulltveit. Foto: TV 2
TO VIDERE: Mens Monica Bakkelund (t.v.) måtte hjem fikk Siri Bjellerås og Tove Michelle Vøllestad være med videre på gården til Knut Erik Ulltveit. Foto: TV 2 Vis mer

Valget falt på Monica Bakkelund, som måtte reise hjem fra Gjerstad kommune i Aust-Agder.

- Det høres kanskje litt rart ut, men jeg er faktisk blitt lykkeligere etter at jeg var med på «Jakten på kjærligheten», selv om det gikk som det gikk. Jeg har sprengt noen grenser, og turt mer enn jeg tidligere har gjort. Så jeg angrer absolutt ingenting på at jeg var med i programmet, sier hun til Seoghør.no.

Hun ble ikke overrasket over at hun måtte reise hjem fra gården, og ble ikke altfor skuffet over Knut Eriks avgjørelse.

- Det er klart at jeg ville nok ønsket å bli igjen lenger. Jeg gikk inn helhjertet i jakten på det aller største som finnes, og var veldig åpen. Men jeg følte at jeg ble stående litt på sidelinjen i gårdsuken. Så på en måte var det ganske greit at jeg måtte hjem.


Bakkelund sier hun ikke er bitter på Knut Erik, og har stor respekt for valget han ble nødt til å ta.

- Jeg ønsker ham absolutt lykke til, og håper han finner kjærligheten.

Selv har frieren holdt seg rolig etter at hun måtte reise hjem fra gården, og sier hun fortsatt er singel.

- Jeg har holdt meg skjermet og ikke gjort så mye ut av meg etter programmet. Også er det jo litt skummelt å kaste seg ut i noe sånt etter noen år som singel, forteller hun til Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» sendes mandager klokken 20.00 på TV 2.

LES OGSÅ: - Jeg merket tidlig at kjemien ikke stemte