Billy Ray Cyrus:

- Lykkeligere enn noen gang

Flere mistenker at Billy Ray Cyrus er forlovet igjen, kort tid etter skilsmissen.

SPEKULASJONER: Billy Ray Cyrus og Tish Cyrus gikk hver til sitt etter 28 år i april. Her avbildet med datteren Miley Cyrus. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SPEKULASJONER: Billy Ray Cyrus og Tish Cyrus gikk hver til sitt etter 28 år i april. Her avbildet med datteren Miley Cyrus. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I april kom nyheten om at countryartist Billy Ray Cyrus (61) og kona Tish, foreldrene til popartist Miley Cyrus (29), gikk hver til sitt etter 28 år sammen. Det meldte blant annet People.

Dette var den tredje gangen fembarnsforeldrene søkte om skilsmisse i løpet av de siste tolv årene. De to foregående søknadene ble trukket, men denne gangen ser det ut til at det ikke er noen vei tilbake.

Florerer spekulasjoner

«Achy Breaky Heart»-sangeren har nemlig fått en ny flamme i livet sitt, nemlig artistkollegaen Firerose. Alderen hennes er ikke kjent, men blant andre Daily Mail skriver at hun er yngre enn han.

Paret jobbet sammen med en singel i fjor, men det er uvisst om det er slik de møttes. Det som er sikkert er at de har brukt mye tid med hverandre i etterkant, tatt begge deres Instagram-profiler i betraktning.

Nå florerer også spekulasjoner om en forlovelse mellom paret, da Firerose bærer en stor diamantring på flere bilder på Instagram.

Verken Cyrus eller Firerose har hittil uttalt seg om forlovelsesryktene.

En kilde forteller imidlertid at Cyrus er lykkeligere enn noen gang, ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer