Billy Ray Cyrus:

- Lykkeligere enn noen gang

Flere mistenker at Billy Ray Cyrus er forlovet igjen, kort tid etter skilsmissen.

SPEKULASJONER: Billy Ray Cyrus og Tish Cyrus gikk hver til sitt etter 28 år i april. Her avbildet med datteren Miley Cyrus. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
SPEKULASJONER: Billy Ray Cyrus og Tish Cyrus gikk hver til sitt etter 28 år i april. Her avbildet med datteren Miley Cyrus. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I april kom nyheten om at countryartist Billy Ray Cyrus (61) og kona Tish, foreldrene til popartist Miley Cyrus (29), gikk hver til sitt etter 28 år sammen. Det meldte blant annet People.

Dette var den tredje gangen fembarnsforeldrene søkte om skilsmisse i løpet av de siste tolv årene. De to foregående søknadene ble trukket, men denne gangen ser det ut til at det ikke er noen vei tilbake.

Florerer spekulasjoner

«Achy Breaky Heart»-sangeren har nemlig fått en ny flamme i livet sitt, nemlig artistkollegaen Firerose. Alderen hennes er ikke kjent, men blant andre Daily Mail skriver at hun er yngre enn han.

KJÆRESTER: Influenser Nora Haukland bekrefter at hun er kjæreste med Marius Borg Høiby. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Amalie Bernhus Årtun Vis mer

Paret jobbet sammen med en singel i fjor, men det er uvisst om det er slik de møttes. Det som er sikkert er at de har brukt mye tid med hverandre i etterkant, tatt begge deres Instagram-profiler i betraktning.

Nå florerer også spekulasjoner om en forlovelse mellom paret, da Firerose bærer en stor diamantring på flere bilder på Instagram.

RING: Firerose bærer en stor ring på flere bilder. Foto: Instagram/Billy Ray Cyrus
RING: Firerose bærer en stor ring på flere bilder. Foto: Instagram/Billy Ray Cyrus Vis mer

Verken Cyrus eller Firerose har hittil uttalt seg om forlovelsesryktene.

En kilde forteller imidlertid at Cyrus er lykkeligere enn noen gang, ifølge Daily Mail.

Turbulent forhold

Den mulige forlovelsen kom tydelig som et sjokk blant Cyrus' mange fans ettersom det bare er i underkant av et halvt år siden hans kone gjennom 28 år søkte om skilsmisse.

Da hadde ikke ekteparet bodd sammen siden februar 2020, ifølge TMZ.

Sammen har ekteparet fem barn, deriblant de tre døtrene Brandi (35), Miley Cyrus (29), Noah Cyrus (22), og sønnene Trace (33) og Braison (28).

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve PartY» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Daily Mails kilde uttaler videre at forholdet til Miley har vært noe anspent siden faren innledet forholdet med Firerose. En av årsakene skal være at det var kort tid etter skilsmissen.

- Heldigvis har ikke de andre barna et problem med han, og han har nettopp samarbeidet med Noah, hans yngste, på en sang, uttaler kilden.

LES OGSÅ: Fridde - fikk nei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer