Liam Hemsworth:

- Lykkeligere enn noen gang

Den australske kjekkasen skal ha gått videre etter bruddet.

LYKKELIG: Liam Hemsworth skal nå være lykkeligere enn noen gang, fem måneder etter bruddet med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Liam Hemsworth skal nå være lykkeligere enn noen gang, fem måneder etter bruddet med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå fem måneder siden det sjokkerende bruddet mellom Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (30) ble offentlig kjent. Sistnevnte leverte inn skilsmissepapirene bare to uker etter at bruddnyheten kom.

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, het det i en uttalelse fra Mileys representant.

Paret hadde da vært i et av-og-på-forhold helt siden 2009, før de giftet seg i 2018.

Etter bruddet har det sirkulert heftige spekulasjoner rundt nye flammer for dem begge, og den siste tiden har 30-åringen blitt koblet til modellen Gabriella Brooks (21).

- Lykkeligere nå

Nå forteller en kilde nær den australske kjekkasen at han skal være mer fornøyd med tilværelsen enn noen gang.

- Han er virkelig lykkeligere nå enn noen gang, forteller kilden til til HollywoodLife , og legger til at tross den lykkelige tilværelsen, skal han angivelig savne livet med Miley:

- Han savner Miley en hel del. Han vil alltid elske henne, og hun vil alltid elske ham.

Kilden hevder også at grunnen for sjokkbruddet mellom de tidligere ektefellene skal ha vært et litt for utradisjonelt ekteskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer