<strong>GLEDER SEG:</strong> Gravide Natalie Portman gleder seg til å legge på seg under graviditeten.  Foto: All Over Press
GLEDER SEG: Gravide Natalie Portman gleder seg til å legge på seg under graviditeten. Foto: All Over Press Vis mer

- Lykkelig over å gå fra tynn til tjukk

Gravide Natalie Portman gleder seg til å legge på seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den gravide og nyforlovede Hollywoodstjernen Natalie Portman (29) måtte i fjor gå ned hele ti kilo i forbindelse med sin rolle som prima ballerina i storfilmen «Black Swan».

Skuespillerinnen, som fra før av var svært slank, har tidligere fortalt at det var beintøft å gå så kraftig ned i vekt, og at det var regissør Darren Aronofsky som oppfordret henne til å gjennomgå det store vekttapet før filminnspillingen.

- Darren spurte meg før filmen: «Hvor mange kilo tror du at du klarer å gå ned uten å bli syk?». Jeg mener selv at jeg er en storspiser, så jeg gikk til en ernæringsekspert og spurte om hvordan jeg skulle klare det, fordi jeg ikke klarer å unngå å spise. Jeg ble servert virkelig små posjoner med balansert mat, og i tillegg drakk jeg masse vann. Jeg ble virkelig tynn, har Portman tidligere uttalt.

- Det var litt av en prosess og vi holdt på hele tiden. Intenst, men nødvendig. Jeg startet å trene ballett et år før innspillingen. Etter seks måneder begynte jeg å svømme i tillegg til tre timer ballett hver dag.

I ettertid, da han så hvor tynn Portman og de andre skuespillerne var blitt, skal Aronofsky ha angret på slankekravet.

- Portman tok rollen sin veldig seriøst. Disse danserne, de er ofte veldig, veldig tynne. På et tidspunkt så jeg på ryggen hennes, og hun var bare så tynn. Jeg sa: «Natalie, nå må du spise». Jeg passet på at hun hadde masse mat i traileren sin, har regissøren uttalt.

Nå som hun er gravid blir det imidlertid en helt annen hverdag for Natalie, som så langt har skjult sin voksende babykul.

Og i et ferskt intervju med Extra sier skuespillerinnen at hun gleder seg til å legge på seg, skriver People. 

- Jeg sa til Darren «først så fikk du meg tynn, og nå skal du få meg tjukk», fordi han introduserte meg for forloveden min. Men det er den største gaven han noensinne har gitt meg, sier Portman. 
 
Skuespillerinnen, som er forlovet og venter barn med «Black Swan»-kollega Benjamin Millepied, sier også at hun har forsøkt å roe ned sin travle arbeidshverdag etter at hun ble gravid.

- Jeg skal bare gjøre disse prisutdelingene og arrangementene, og deretter skal jeg forsøke å ta det med ro. Jeg har bare lyst til å gå rundt i komfortable ting nå - løst. Jeg går i joggebukser daglig, sa skuespillerinnen under helgens Palm Springs International Film Festival.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Her viser hun gigantringen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer