Lykkelig nyforelsket i sin 60 år yngre kjæreste

Playboykongen Hugh Hefner er gjenforent med Crystal Harris som forlot ham uken før bryllupet.

SAMMEN IGJEN: Hugh Hefner og eks-forloveden Crystal Harris har funnet tilbake til hverandre.  Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Hugh Hefner og eks-forloveden Crystal Harris har funnet tilbake til hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor planla Hugh Hefner (86) og hans unge kjæreste Crystal Harris (26) drømmebryllup på Playboy Mansion, da hun forlot ham én uke før bryllupet.

Den sexy modellen skal ikke ha likt å dele Hugh med flere andre jenter og  klaget også på at hyrdesstundene varte for kort.

Nå ser det ut til at hun har lagt problemene bak seg, og paret har ifølge radaronline funnet tilbake til hverandre, noe Crytal bekrefter på Twitter. 

- Glad for å være tilbake hjemme på Playboy Mansion med Hugh Hefner og hunden vår Charlie. Jeg har savnet all kjærligheten og latteren, skriver Crystal.

26-åringen skal ha vært kjempe lei seg og bedt Hugh om tilgivelse og Hefner skal ha latt blondinen flytte tilbake i det berømte herskapshuset.  

- Crystal ba Hef om å la henne komme tilbake. Overraskende har han ikke noen vonde følelser for henne, så han lot henne flytte inn igjen. De er lykkelige sammen, sier en kilde til Radaronline.

Hefner synes ikke det er noe oppsiktsvekkende at de to er sammen igjen. 

- Gjenforeningen med Crystal Harris burde ikke komme som en stor overraskelse fordi jeg alltid har hatt et nært forhold til mine tidligere kjærester, skriver han på Twitter. 

Hugh har ikke vært ensom etter at Crystal forlot ham og har hatt selskap av sine to andre kjærester. Nå skal hans favorittkjæreste Shera Berchard ha flyttet ut av Playboy Mansion fordi hun var sjalu på Harris.

Kilder nær 86-åringen utelukker ikke at de to gifter seg i fremtiden.

- Aldri si aldri nå det kommer til Hugh Hefner.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Rart at pappas kjærester er yngre enn meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer