Lykkelig gift i 40 år

«Batman»-stjernen Michael Caine og kona Shakira flørtet som nyforelskete tenåringer på ferieturen til Italia.

THE ONE AND ONLY: Den britiske skuespilleren Michael Caine pleier for tiden forholdet til kona Shakira på ferie i Italia.. Foto: All Over Press
THE ONE AND ONLY: Den britiske skuespilleren Michael Caine pleier for tiden forholdet til kona Shakira på ferie i Italia.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden skuespiller-veteranen Michael Caine (79) så kona Shakira (65) i en reklamefilm for firmaet Maxwell House på starten av 1970-tallet, har han vært hodestups forelsket i henne.

I 1973 giftet de to seg, og mens mange andre Hollywood-ekteskap er kjent for sin korte varighet, ser de to ikke ut til å ha noen problemer.

For tiden pleier «The Dark Knight Rises»-skuespilleren og kona kjærligheten i Italia, hvor de blant annet har kost seg på sjøen sammen med den kjente sangeren Andrea Bocelli, utenfor landsbyen Portofino.

- Portofino og Bocelli, den beste delen av sommeren min, skrev han på sin side hos nettsamfunnet Twitter lørdag, ifølge Daily Mai.


Michael og Shakira  - som har ett barn sammen med, Natasha Haleema - la heller ikke skjul på at de koste seg sammen, da de tok bilder av hverandere, og smilte og lo til hverandre og vennene.

Kanskje var det synet av den nakne rumpa til popartisten Elton John, som fikk latteren til å runge ekstra høyt?

Selv om han neste år kan feire 40-års bryllupsdag, har imidlertid ikke Caine noen planer om å legge skuespillerkarrieren på hylla.

Ifølge film-nettsiden Imdb.com har han etter kassasuksessen «The Dark Knight Rises» spilt inn to filmer, som foreløpig ikke har hatt premiere.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste rumpa til filmstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer