LYKKELIGE: Gro og Anja har vært et par siden 2010. I år kom lille Mio til verden, og neste år venter et nytt høydepunkt når de gifter seg i Stavern. Foto: FAME FLYNET
LYKKELIGE: Gro og Anja har vært et par siden 2010. I år kom lille Mio til verden, og neste år venter et nytt høydepunkt når de gifter seg i Stavern. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Lykke for meg er å tørre å leve det livet jeg lever

I februar ble hun mor og neste sommer gifter hun seg. Anja Edin nyter tilværelsen.

SEOGHØR.NO: Håndball-paret Gro Hammeseng (32) og Anja Edin (29) har vært kjærester siden 2010, og det siste året har vært spesielt travelt for jentene. De har nemlig både forlovet seg og blitt foreldre.

– Mio styrer karrieren min fullstendig. Jeg var forberedt på å være mamma på heltid, og så backe opp Gro i mye større grad enn det har vært behov for. Vi visste ikke at det kom til å gå så bra som det har gjort. Vi har vært heldige med Mio der, sier Anja i et intervju med Dagbladet.

Håndballspilleren vil gi sønnen en trygg og god oppvekst, og synes det er naturlig at han vokser opp med to mødre.  

– Vi er to mennesker som har det bra, i likhet med mange andre mennesker som har det bra. Jeg har jo fått spørsmål som «hvem av dere to skal utfylle papparollen». Så vi søkte på «pappa» på Wikipedia. Det er «et hankjønn som har fått et avkom». Så der røk den muligheten.

– Må det være mamma, pappa og barn for å være en god familie? Vi løser det på vår måte, som vi synes er best for Mio. Og er det ting en pappa kan som jeg ikke kan lære Mio, så kommer jeg til å spørre min pappa, bror eller svigerbror om hjelp, forteller hun til avisen.

Anjas leveregel går ut på å stå opp for det en tror på og å angripe det en er redd for.  

– Lykke er for meg å tørre å leve det livet jeg lever, selv om mange mener det er feil. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var 17 år gammel da jeg fikk følelser for en jente