- Lykke er overvurdert

Brad Pitt åpner seg om ekteskapet til Angelina Jolie og livet som einstøing.

SEOGHØR.NO: I slutten av august giftet endelig Brad Pitt (50) seg med kjæresten Angelina Jolie (39) i en hemmelig seremoni hjemme på Miraval-gården sin i Frankrike.

Seksbarnsfaren virker å være godt fornøyd med sin nye rolle som ektemann, og i et nytt intervju med bladet GQ åpner han seg om hva den store dagen betydde for ham.

- Jeg vil ikke si at ekteskap bare er en tittel. Det er mye mer enn bare det, forteller han, ifølge Daily Mail.

Da ha får et spørsmål om han er lykkelig, svarer han derimot ganske kryptisk.

- Jeg har alltid ment at lykke er overvurdert. Det er de vanskelige stundene som informerer om de neste fantastiske stundene. Det er en rekke avveininger av vinn og tap, sier han.

STOR FAMILIE: Det var etter press fra de seks barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne at Brad og Angelina til slutt valgte å gifte seg. Foto: Stella Pictures
STOR FAMILIE: Det var etter press fra de seks barna Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne at Brad og Angelina til slutt valgte å gifte seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kaller seg en einstøing

Pitt snakker også om vennskapet til kompisen George Clooney (53), som giftet seg med toppadvokaten Amal Alamuddin (36) i årets største stjernebryllup i helgen.

Clooney har nemlig beskrevet Pitt som «utilnærmelig» i et tidligere intervju, men «Fight Club»-stjernen insisterer på at han ikke har noe imot å bli snakket om på den måten.

- George er ekstremt tilnærmelig. Han er en av våres beste representanter. Han er hysterisk morsom og en glede å være rundt. Jeg er vel mer en miserabel dritt.

- Jeg er litt av en einstøing, skjønner du. Jeg er mer rolig av natur. Og ettersom jeg kommer fra bondelandet, så er jeg nok mer reservert også, forteller han.

Kjekkasen avslører i tillegg at han er vaklende i forhold til skuespillerkarrieren sin fordi han er redd for å gå glipp av barnas oppvekst.

- Jeg har bremset ned en periode nå, og går gradvis i gang med andre ting. Helt ærlig så ønsker jeg å tilbringe mer tid med barna mine før de vokser opp og forsvinner.

BESTEKOMPISER: Brad Pitt og George Clooney har vært både kollegaer og nære venner i en årrekke. Bildet er tatt i 2008.


-PICTURED: Brad Pitt and George Clooney
-PHOTO by: Nick Sadler/startraksphoto.com
-NS7998 All Over Press *** Local Caption *** 2.01142675 Foto: All Over Press
BESTEKOMPISER: Brad Pitt og George Clooney har vært både kollegaer og nære venner i en årrekke. Bildet er tatt i 2008. -PICTURED: Brad Pitt and George Clooney -PHOTO by: Nick Sadler/startraksphoto.com -NS7998 All Over Press *** Local Caption *** 2.01142675 Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Derfor kysset Angelina broren sin