STOR SUKSESS: Sturla har hatt stor suksess som programleder for "Norske Talenter". Her med årets programlederkollega Pia Lykke.  Foto: SCANPIX
STOR SUKSESS: Sturla har hatt stor suksess som programleder for "Norske Talenter". Her med årets programlederkollega Pia Lykke. Foto: SCANPIXVis mer

Lut lei av å bli kalt sexy!

- Jeg er sær og lite morsom...

SEHER.NO: Onsdag 25. februar har komikongen Sturla Berg-Johansen (41) premiere på sitt nye show "Damenes Aften" på Chat Noir i Oslo.

Men selv om han har hatt stor suksess med egne forestillinger, samt programlederjobben i "Norske Talenter" de siste årene, innrømmer Sturla at han er nervøs før premieren.

Ikke engang det at han flere ganger har blitt kåret en av Norges mest sexy menn hjelper komikongen, som har sett seg "lei" slike kåringer, skriver Her og Nå.

For er det én ting han har fått nok av, så er det å bli omtalt som en sexy sjarmør.

- Det der er jeg så drittlei av å høre om. For all del, det er smigrende. Men jeg merker det fort når jeg kommer utenfor Norges grenser. Der er det ingen som kårer meg noe som helst. Så det er bare å innse at tv har en enorm påvirkningskraft når det gjelder slike kåringer, sier han til Her og Nå.

For selv om han er populær blant fansen, og særlig damene, tror Sturla publikum oppfatter han annerledes enn han egentlig er.

- Det er ikke i nærheten av virkeligheten av hvordan jeg egentlig er. Men sånn er jeg selv også. Jeg kan ha en egen oppfatning av hvordan kjente mennesker er. Når jeg så møter dem, stemmer det sjelden. Jeg er sær og lite morsom, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Supert å jobbe med Sturla!