Lusket rundt Kunis i tre dager

Nekter å gi opp jakten på Mila Kunis.

REDD: Skuespilleren Mila Kunis er livredd etter at mannen som brøt seg inn i huset hennes i januar har begynt å forfølge henne igjen.  Foto: All Over Press
REDD: Skuespilleren Mila Kunis er livredd etter at mannen som brøt seg inn i huset hennes i januar har begynt å forfølge henne igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Mila Kunis (28) lever i frykt etter at en gal forfølger Stuart Dunn nekter å gi opp jakten på stjernen.

Dunn skal ha en sykelig fasinasjon for 28-åringen og i januar brøt han seg inn i Kunis’ hjem i Los Angeles.

Han ble dømt for innbruddet og fikk 36 måneders prøvetid og ble beordret til å holde seg vekk fra Mila.

TMZ melder at Dunn før helgen brøt vilkårene for prøvetiden da han lusket rundt bygningen der Kunis trener. Det skal ha vært den tredje dagen på rad at forfølgeren møtte opp for å treffe sitt store idol, og Mila skal være livredd for at han vil skade henne.  

Dunn ble arrestert av politiet og blir nå evaluert på en mental institusjon.

Kunis, som for tiden dater Ashton Kutcher, har ennå ikke kommentert Dunns arrestasjon.


Mange stjerner lever i frykt for sinnsforvirrede forfølgere blant andre Kate Hudson, Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt og Fergie.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ryktene om oss er absurde  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer