Cameron Diaz og Selma Blair:

Lurte verden trill rundt med Diaz-spøk

Hollywood-stjernen er ikke klar for å pensjonere seg.

LYKKELIGE: I 2015 giftet Cameron Diaz seg med musikeren Benji Madden. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIGE: I 2015 giftet Cameron Diaz seg med musikeren Benji Madden. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Filmstjernen Cameron Diaz (45) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere og har spilt i en rekke kjente filmer som «Charlie's Angels», «There's Something About Mary» og «The Holiday».

I går kom angivelig triste nyheter for fansen hennes.

Diaz skulle nemlig være klar for å legge skuespiller-karrieren på hylla - om vi skulle tro venninnen hennes, skuespiller Selma Blair (45). Nå avslører hun imidlertid at hun bare tullet.

Saken fortsetter under bildet.

VENNINNER OG KOLLEGAER: Selma Blair (f.v), Christina Applegate og Cameron Diaz spilte mot hverandre i den romantiske komedien «The Sweetest Thing» fra 2002. Her er trioen samlet under Vanity Fairs Oscar-fest samme året. Foto: NTB Scanpix
VENNINNER OG KOLLEGAER: Selma Blair (f.v), Christina Applegate og Cameron Diaz spilte mot hverandre i den romantiske komedien «The Sweetest Thing» fra 2002. Her er trioen samlet under Vanity Fairs Oscar-fest samme året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blair og Diaz spilte sammen i den romantiske komedien «The Sweetest Thing» for 16 år siden.

- Jeg spiste lunsj med Cameron her om dagen og vi mimret om filmen. Jeg skulle gjerne ha laget en oppfølger, men Cameron har pensjonert seg som skuespiller. Hun sa: «Jeg er ferdig», fortalte Selma Blair til Daily Mail sist uke.

- Hun trenger jo ikke lage flere filmer heller. Hun har et ganske fantastisk liv. Jeg vet ikke hva som må til for å få henne tilbake i jobben, hevdet skuespilleren.

Men nå avslører altså Blair at hun bare vitset om det hele.

«Vær så snill folkens, jeg kom bare med en vits i et intervju. CAMERON DIAZ skal IKKE pensjonere seg fra noe. Og over til viktigere nyheter: Jeg gir meg NÅ som Cameron Diaz' talsperson», skriver hun i en melding på Twitter.

I 2014 var den langbeinte blondinen å se i de tre komediene «The Other Woman», «Sex Tape» og «Annie», men siden den gang har det vært stille rundt henne.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNE OVER NATTEN: Cameron Diaz ble stjerne over natten i 1994 da hun som 21-åring spilte mot Jim Carrey i komedien «The Mask». Her på shopping med ektemannen Benji. Foto: NTB Scanpix
STJERNE OVER NATTEN: Cameron Diaz ble stjerne over natten i 1994 da hun som 21-åring spilte mot Jim Carrey i komedien «The Mask». Her på shopping med ektemannen Benji. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykkelig som hjemmeværende

Samme året som Cameron spilte inn sine siste filmer, møtte hun også sin nåværende ektemann, Good Charlotte-vokalisten Benji Madden (39).

Paret ble introdusert for hverandre via Nicole Richie (36), som er gift med Benjis tvillingbror Joel Madden, og overrasket med å gifte seg kun syv måneder senere. Duoen hadde da vært forlovet i 17 dager.

Etter bryllupet skal Diaz ha foretrukket livet som hjemmeværende kone.

- Cameron får hele tiden tilsendt manus som prøver å lokke henne tilbake til filmbransjen, men hun er rett og slett ikke interessert. Hun er lykkelig, forelsket og ønsker å gjøre det meste ut av friheten sin, sier en kilde til Daily Star Sunday, ifølge nettstedet.

45-åringen har spilt inn mer enn 40 filmer og er en av Hollywoods best betalte kvinnelige skuespillere.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNE: Cameron Diaz på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i 2002, sammen med skuespiller Leonardo DiCaprio og filmprodusent Harvey Weinstein - som har vært i hardt vær det siste halvåret. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Cameron Diaz på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes i 2002, sammen med skuespiller Leonardo DiCaprio og filmprodusent Harvey Weinstein - som har vært i hardt vær det siste halvåret. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Måtte gjøre meg selv hel

I fjor sommer fortalte Cameron Diaz selv om hvorfor hun hadde valgt å trekke seg tilbake fra rampelyset.

Etter å ha reist mer eller mindre «non stop» fra filmsett til filmsett i nesten 20 år sammenhengende, trengte hun en nemlig skikkelig pause.

- Jeg tenkte bare: «Jeg kan egentlig ikke fortelle hvem jeg er til meg selv». Noe som er hardt å innse. Jeg følte at jeg trengte å gjøre meg selv hel igjen, delte hun da hun deltok i et Goop Wellness Summit-panel den gang, ifølge E! Online.

De siste månedene har for øvrig graviditetsrykter også svirret rundt den populære skuespilleren og ektemannen hennes - selv om Diaz tidligere har snakket varmt om livet uten barn.

UTROSKAP: Forventningene har vært store til «The Other Woman», i alle fall til billettsalget, siden det ble kjent i fjor at drømmelaget Cameron Diaz, Nicki Minaj og Kate Upton spiller i filmen. Vis mer Vis mer

Graviditetsrykter

Ved årsskiftet skrev Radar Online at Diaz hadde vist frem sin voksende mage i julen, og en kilde nær paret fortalte til nettstedet at de to turtelduene har hatt lyst på barn sammen lenge.

- Cameron og Benji har hatt lyst til å starte en familie sammen fra øyeblikket de ga hverandre sitt «ja» for nesten tre år siden, hevdet kilden, som la til at 45-åringen skal ha hatt problemer med å bli gravid.

Filmstjernen har altså holdt en lav offentlig profil de siste månedene, men i midten av februar ble hun avbildet i Beverly Hills - iført en løstsittende strikkegenser som skjulte magen.

Foreløpig har Cameron Diaz kommentert verken ryktene om graviditet eller det faktum at hun skal være ferdig som skuespiller selv.

LES OGSÅ: Britney Spears: 20 år med suksess og skandaler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer