Lurte vennene med falsk fengselsopphold

For i virkeligheten var Alexander Skadberg på innspilling av «Den siste viking».

SEOGHØR.NO: Alexander Skadberg (20) har gjort seg bemerket som en av deltagerne i TVNorges realitysatsning «Den siste viking». 

Under innspilling har deltagerne levd som vikinger og vært helt skjermet for omverdenen. Mobilbruk var forbudt, og Alexander merket at han var mer avhengig av sosiale medier enn han hadde trodd på forhånd.

- For å være helt ærlig så voldtar jeg Facebook, så det ble en utfordring. Den første uken våknet jeg og lette etter mobilen min. Jeg måtte le av meg selv, for det hadde jeg egentlig ikke trodd, sier Skadberg til Seoghør.no.

HOLDT HEMMELIGHETEN: Under innspillingen av «Den siste viking» løy Alexander Skadberg for vennene og sa han var i fengsel.  Foto: TvNorge
HOLDT HEMMELIGHETEN: Under innspillingen av «Den siste viking» løy Alexander Skadberg for vennene og sa han var i fengsel. Foto: TvNorge Vis mer

Lurte vennene med falsk fengselsopphold

Da de hyppige Facebook-oppdateringene fra Bodøværingen tok slutt, var det mange som lurte på hva som hadde skjedd med Alexander.

- De lurte på hvor i huleste jeg har vært og hva jeg har gjort siden det ble så stille. Noen trodde jeg var i fengsel!

Innspillingen var hemmelig og for å holde TV-aktivitetene skjult spilte 20-åringen videre på fengselshistorien.

- Siden historien kom om at jeg var i fengsel, så måtte jeg bare fullføre den. Jeg hadde kjørt for fort og havnet i fengsel. De trodde blindt og helt på det og det er fantastisk, sier Skadberg lattermildt.

«Den siste viking» ser du på TVNorge mandager og onsdager klokka 20.30.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten etter premierefesten