GJORDE SKJULT KAMERA: - Han hadde en idé om at det kunne være morsomt å filme jobbintervjuet han skulle på hos «Senkveld» med skjult kamera. Vi var enige og bestemte oss for å teste det ut, sier «Ylvis»-produsent Fredrik Dørum. Foto: Stella Pictures
GJORDE SKJULT KAMERA: - Han hadde en idé om at det kunne være morsomt å filme jobbintervjuet han skulle på hos «Senkveld» med skjult kamera. Vi var enige og bestemte oss for å teste det ut, sier «Ylvis»-produsent Fredrik Dørum. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lurte «Senkveld» med skjult kamera

Dermed blir ikke innslaget med skjult kamera ikke blir vist på TV.

Publisert
SEHER.NO: Med skjult kamera dro en «Ylvis»-ansatt på jobbintervju i «Senkveld»-redaksjonen. Den «Ylvis»-ansatte fikk jobben, men produksjonsselskapet Monster satte deretter foten ned slik at innslaget ikke kommer til å vises i TVNorge-talkshowet «I kveld med YLVIS».

Ifølge VG skal innslaget ha vist hvordan en «Ylvis»-praktikant drar på jobbintervju i «Senkveld»-redaksjonen, der programmets produsent og redaktør var til stede. Praktikanten hadde søkt på stillingen som researcher i redaksjonen.

Planen var at den «Ylvis»-ansatte skulle få «Senkveld»-sjefene til å si noe negativt om Bård (29) og Vegard Ylvisåker (32).

Den planenj gikk imidlertid i stå, skriver avisen.

- De var høflige, og det eneste «negative» de sa om Ylvis-brødrene var at «de gikk sine egne veier i intervjuer» - uten helt å utdype hva de mente med det, sier en person i produksjonsmiljøet til VG.
 
Opplysningene bekreftes av Ylvis-brødrenes produsent Fredrik Dørum.

- Han hadde en idé om at det kunne være morsomt å filme jobbintervjuet han skulle på hos «Senkveld» med skjult kamera. Vi var enige og bestemte oss for å teste det ut, forteller Dørum til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel i hemmelige TV 2-møter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer