«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

«Lurte» produksjonen: - Tapte med vilje

Melina Johnsen ble førstemann ut i årets sesong.

FØRSTEMANN UT: Melina Johnsen hevder at hun ville hjem fra «71 grader nord», og at hun derfor ble den første utsendte. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» er godt i gang, hvor ti kjendiser kjemper side om side om å bli nettopp Norges tøffeste kjendis. Sesongen har bydd på en rekke utfordringer for deltakerne, og kjendisene har fått bryne seg på blant annet rafting, padling og tunge gåturer.

I kveldens episode var det duket for en nervepirrende konkurranse for fire av deltakerne, der taperen måtte pakke tingene sine og forlate det populære realityprogrammet.

Den som trakk det korteste strået, var den folkekjære realityprofilen Melina Johnsen (23) - som dermed ble førstemann ut i årets sesong. Mossejenta avslører overfor Se og Hør at hun tapte søndagens konkurranse med vilje.

- Jeg var ganske lei på et tidspunkt, og var allerede merket fordi jeg nektet å sitte på kanoen. Jeg lukta svette og følte meg veldig ubekvem. Så da det var tid for utslagskonkurranse, hadde jeg vel egentlig bestemt meg for at jeg skulle hjem. Jeg tapte med vilje, forklarer hun.

GOD KONTAKT: Melina Johnsen var den første som røyk ut av konkurransen. I løpet av innspillingen fikk hun særlig god kontakt med programleder Jon Almaas. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GOD KONTAKT: Melina Johnsen var den første som røyk ut av konkurransen. I løpet av innspillingen fikk hun særlig god kontakt med programleder Jon Almaas. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

- Jon var som en pappa

Det var ikke det at hun ikke ønsket å være med videre, og når hun ser tilbake på det nå, skulle hun gjerne ønske hun var med litt lenger i konkurransen. Men «konkurranseinnsiktet», som hun selv kaller det, forsvant mot slutten.

Johnsen angrer heller ikke på beslutningen om å tape med vilje.

- Nei, jeg gjør ikke det. Jeg kunne ikke pushet meg selv noe videre, jeg var veldig sliten og hadde ikke særlig mye motivasjon igjen, sier 23-åringen til Se og Hør.

GENTLEMAN: Melina Johnsen fikk øynene opp for en av de andre deltakerne under 71 grader nord kjendis. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Johnsen har fått svært god kontakt med de andre deltakerne i konkurransen, og særlig har det noe oppsiktsvekkende vennskapet med programleder Jon Almaas (52) fått oppmerksomhet i mediene.

23-åringen synes det er svært leit å måtte forlate de andre deltakerne.

- Fy faen for en fin gjeng vi var. Jon ble litt som en pappa for meg, Lise var litt som en mamma og Erik var som en irriterende storebror. Jeg ville egentlig ikke forlate dem, men turen videre fristet ikke, sier Johnsen.

Likevel innrømmer hun at det neppe blir flere skogsturer med det første, og slår fast at hun er ei byjente.

- Jeg tror jeg satt i dusjen i en times tid da jeg kom hjem. Det var helt himmelsk. Litt musserende smakte også godt. Jeg har aldri følt meg så skitten som da jeg var på den siste turen der, forklarer hun.

GRENSA: Melina Johnsen har overrasket mange i årets «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», men i søndagens episode måtte hun trå på bremsen. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Kan ikke forhindre slikt

Kommunikasjonsrådgiver i Discovery, Marianne Aambø, sier til Se og Hør at det er vanskelig for produksjonen å forhindre at en deltaker taper en konkurranse med vilje.

- «71 grader nord» er en tøff konkurranse og Melina har i tidligere episoder sagt at hun var sliten og ville hjem. Vi kan ikke forhindre at en deltaker ønsker å trekke seg eller velger å tape en konkurranse med vilje. Vi er veldig glade for at Melina ble med oss på tur. Hun er blitt en seerfavoritt og har delt opp- og nedturer på sin helt egen måte, sier Aambø.

LIVREDD: Det blir dramatisk når tidligere «Ex on the beach»-deltaker Melina Johnsen må utfordre frykten sin i «71 grader nord kjendis». Vis mer

Melina Johnsen ble altså den første til å forlate årets sesong av det kjente realityprogrammet. De ni resterende deltakerne som skal kjempe videre, er Jon Almaas, Pål «OnklP» Tøien, Atle Pettersen, Mia Hundvin, Erik Follestad, Maren Turmo, Lise Finckenhagen, Øystein «Pølsa» Pettersen og Hedvig Wessel.

LES OGSÅ: Derfor forsvinner hun fra «Keeping Up»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer