- Lurte på om jeg skulle kjøre bilen i Atlanterhavet og dø

Monica Hansen var fullstendig mentalt utslitt.

GRUSOMT: Monica Hansen snakker ut om morens kreftsykdom i den nye utgaven av kvinnebladet Kamille.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
GRUSOMT: Monica Hansen snakker ut om morens kreftsykdom i den nye utgaven av kvinnebladet Kamille. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Den norske modellen og tv-profilen Monica Hansen (32) gjør for tiden stor suksess i USA, og lever i dag ut den «amerikanske drømmen» i Hollywood.

Livet har imidlertid ikke bare vært enkelt for den flotte 32-åringen, kjent fra «Ja, vi elsker Hollywood», som gikk på TVNorge i vår.

De siste ti årene har nemlig Hansens mamma, Marlene, som opprinnelig er fra Rio de Janeiro, kjempet en knallhard kamp mot kreftsykdommen. Og i et ferskt intervju med kvinnebladet Kamille forteller Monica at sykdomsperioden var svært tøff for familien.

- Det var en grusom tid, sier tv-stjernen til bladet. 

Marlene har gått gjennom to runder med kreft og vært mye syk de siste årene, og Monica innrømmer at hun selv til tider var «mentalt utslitt» som følge av sykdommen.

- Jeg var så mentalt utslitt at jeg lurte på om jeg skulle kjøre bilen rett ut i Atlanterhavet og bare dø. Men mamma kom tilbake til livet! sier Hansen. 

Og nå drømmer tv-stjernen, som er forlovet med modellkjæresten Loren Birdwell, om egne barn.

- Nå er jeg moden for å få familie. Jeg vil dele livet mitt med Loren, og om et par år håper jeg vi har barn, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fra brudd til bryllup på to måneder