FORELDRE: Katie Price og ektemannen Kieran Hayler er blitt foreldre igjen. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Katie Price og ektemannen Kieran Hayler er blitt foreldre igjen. Foto: Stella PicturesVis mer

Lurte mange med falsk babybilde

- Det minste hun kunne gjort var å ikke klippe bort vannmerket, og gitt meg litt fotokreditt, sier babyfotograf Carrie Sandoval.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av august ble den britiske reality-stjernen og glamour-modellen Katie Price (36) mamma til sitt femte barn, da hun fødte en liten jente på et privatsykehus i London.

36-åringen, som tidligere gikk under navnet Jordan, har ikke avslørt navnet på den nyfødte, men har delt et nærbilde av den lille jentas hånd med fansen via det sosiale nettstedet YouGossip.

I helgen postet Katie et sort/hvittbilde av en liten baby inntullet i et teppe, med teksten «Sååå søt» til. Nå kritiseres hun for å ha lagt ut bildet, ettersom flere av hennes følgere - og avisen The Sun - trodde den lille var hennes nyfødte datter, skriver Mirror.

YouGossip

Sannheten er nemlig at sort/hvittbildet er tatt av den verdensberømte amerikanske babyfotografen Carrie Sandoval.

Sandoval har uttalt seg til nettstedet Mirror angående saken:

FLOKK: Katie Price med sønnen Harvey (12), ektemannen Kieran, sønnen Junior (9), og datteren Princess Tiaamii (7) på kinopremiere i vinter.  Foto: Stella Pictures
FLOKK: Katie Price med sønnen Harvey (12), ektemannen Kieran, sønnen Junior (9), og datteren Princess Tiaamii (7) på kinopremiere i vinter. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er beæret over at Katie Price liker et bilde av en av mine nyfødte klienter, som ble tatt for over fire år siden. Men det minste hun kunne gjort var å ikke klippe bort vannmerket, og gitt meg litt fotokreditt. Det beste hun kunne gjort var å fly meg over til henne, slik at jeg kunne hatt tatt bilder av babyen hennes på ekte!

Flere av Katie Prices følgere støtter den nybakte moren:

«Har jeg blitt gal? Har Katie faktisk påstått at dette er datteren hennes? Jeg kan ikke se noe sted at hun faktisk har skrevet at det er det. Det er bare et bilde av en søt baby!,» er det én som skriver i kommentarfeltet under bildet.

Dette er Katie Price og hennes utro ektemann Kieran Haylers (27) andre barn sammen. De har fra før sønnen Jett Riviera, som kom til verden i august i fjor. I tillegg har hun sønnene Harvey (12) og Junior (9), og datteren Princess Tiaamii (7) fra to tidligere forhold.

Dagen etter fødselen la Katie Price ut dette nærbildet av den nyfødtes hånd:

YouGossip

Etter planen skulle Katie Price ha vært med i den britiske kjendisutgaven av «Big Brother» som startet denne uken, men måtte trekke seg på grunn av svanskerskapet. Dersom alt går etter planen blir hun med i neste sesong, som har innspillingsstart i januar, skriver Mirror.

LES OGSÅ: Utroskapen avslørt med løgndetektor

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.