Lurte kjendiser til falske intervjuer

- Jeg synes det er ufint.

SKJULT KAMERA: Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker har ifølge Dagbladet lurt en rekke kjendiser med skjult kamera under forberedelsene til sesong to av sitt populære TVNorge-talkshow «I kveld med Ylvis». Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no
SKJULT KAMERA: Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker har ifølge Dagbladet lurt en rekke kjendiser med skjult kamera under forberedelsene til sesong to av sitt populære TVNorge-talkshow «I kveld med Ylvis». Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Programleder-brødrene Bård (30) og Vegard Ylvisåker (33) får kritikk fra ELLE-redaktør Signy Fardal etter at de ifølge Dagladet forsøkte å lure henne til å stille opp på et intervju, som angivelig skulle bli gjort av den svenske TV-stjernen David Vora for programmet «Spotlight».

– Det spørs jo hvordan det ville blitt framstilt på tv - om man hadde blitt latterliggjort for å ha gått på spøken. Men jeg synes det er ufint, sier hun til avisen.

Hun hevder hun raskt ante ugler i mosen da hun ble ringt opp av det som skulle være en kvinne fra den svenske delen av produksjonsselskapet Metronome.

– Jeg gjennomskuet det med en gang og begynte å undersøke litt. Hun svenske dama som ringte fra produksjonsselskapet hadde norsk nummer – og man kan si mye om meg, men noen nordisk profil er jeg ikke. Programlederen «David Vora», som selvfølgelig var fiktiv, fantes det heller ingen spor av på internett, sier Fardal.

Også Dagbladets politiske redaktør Marie Simonsen skal ha fått en invitasjon, men takket nei etter å ha avslørt TV-spøken.

Kjendiser som den tidligere rallystjernen Martin Schanke, artisten Jenny Jenssen og forfatteren Hanne Nabintu Herland skal ha gått på limepinnen. Resultatet skal sendes i Ylvis-brødrenes nye talkshow på TVNorge.

Jenny Jenssen sier til Dagbladet at hun imidlertid tar spøken med et smil.

– Man kan ikke ta seg selv såhøytidelig at man ikke tåler å blilurt. Jeg elsker sånn tv, og har veldig sansen for Ylvis-brødrene. Jeg tar av meg hatten for dem.

Bård og Vegard Ylvisåker har foreløpig ikke kommentert opptrinnet, men la ikke skjul på at de planlegger mange nyeskapninger den nye sesongen av sitt populære talkshow på TVNorge, på kanalens høstlansering i juni.

- Vi skal gjøre alt vi ikke kom på i fjor, og har mange nye innslag på gang, sa de til Seoghør.no


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Samliv er oppskrytt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer