Lurte kjæresten til Roma

Kanye West tok med Kim Kardashian på bursdagstur til Italia.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Kim og Kanyes tur 09:10 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) har raskt blitt et av Hollywoods yngdlingspar, etter at de i våres fant hverandre.  Og da Kim nylig fylte 32 år ville Kanye sørge for å gi henne en uforglemmelig feiring.

Realitystjernen trodde hun skulle på et modelloppdrag i Roma, men på flyet ventet Kanye og tok kjæresten med på en bursdagsweekend til Italia. 

- Jeg trodde jeg skulle jobbe, men egentlig var det en bursdagstur. For en fantastisk overraskelse!, skrev Kardashian på bloggen sin. 

Paret besøkte Vatikanet, det sixtinske kapell og Colloseum. De tilbrakte også noen dager på et slott i Firenze og avsluttet turen i Venezia. 

- For en romantisk helg. Jeg kommer aldri til å glemme det, skriver Kim. 

Kanye og Kim deler en lidenskap for designerklær, og paret dro til Dolce & Gabbana der rapperen spanderte et eksklusivt luksusantrekk. 

West har sin egen kleskolleksjon, og det er forventet at Kim blir en av merkets nye modeller. Hun har slanket seg ni kilo for å passe bedre inn i klærne.  

Denne helgen overrasket Kim alle da hun feiret Halloween i New York som en blond havfrue. Men Kardashian nøyer seg ikke bare med en Italiatur og Halloween-fest. Hun har også invitert familie og venner til en stor bursdagsfeiring i Halloween-stil i Miami onsdag kveld.  

Se video fra Kim og Kanyes tur 09:10 ut i Seoghør.no Weekend TV øverst i saken. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Byttet antrekk under middagsdaten  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer