LURT MED SMS: Motefotografen skal ha lurt unge jenter til sex gjennom bruk av SMS. Foto: SCANPIX
LURT MED SMS: Motefotografen skal ha lurt unge jenter til sex gjennom bruk av SMS. Foto: SCANPIX Vis mer

Lurte jenter med SMS

Omtalt motefotograf anmeldt og sexsiktet.

SEHER.NO: En 45 år gammel motefotograf og filmskaper er varetektsfengselt i Oslo tingrett etter at han ble anmeldt og siktet for å ha tiltvunget seg sex med flere unge jenter, skriver Dagbladet.

Fotografen, som tidligere er kjent og omtalt for å ha produsert en musikkvideo med seksuelt innhold, skal ha lovet flere unge jenter roller i reklamer.

Ved å benytte seg av sin status som modellfotograf og filmskaper fikk han så opptrettet SMS-kontakt med jentene, og ifølge politiet hadde disse en klar seksuell side.

- De ble smigret over oppdraget, sier politiadvokat Sven T. Røer til Dagbladet.

Foreløpig er det to jenter som skal ha levert inn anmeldelser mot mannen, og den ene skal kun ha vært 13 år gammel da det angivelig overgrepet skal ha funnet sted. Det andre forholdet skjedde for kortere tid siden, og jenta involvert skal ha vært russ da det skjedde.

Ifølge politiadvokat Røer er mannen, som tidligere er ustraffet, siktet for seksuell handling med 18-åringen og seksuell omgang med 13-åringen.

- Slike oppdrag er gjerne en vinner blant unge jenter. Framgangsmåten han har brukt for å komme i kontakt med dem har vært nokså lik. Han har truffet dem tilfeldig, og de har fått tilbud om å bli tatt bilder av i forbindelse med reklame, sier Røer.
Fotografen, som også tidligere har vært i politiets søkelys, skal nå være varetekstfengslet i en uke på grunn av fare for bevisforspillelse.

Mannens forsvarer, Ingebjørg Kiil, ønsket ikke kommentere saken overfor Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Tatt fordi han er kjendis

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.