TAKTISK: -Etter hvert innså jeg at jeg fort kunne blitt en målskive for de andre dersom ukesoppdraget ble godkjent og jeg fikk tildelt finalefordelen, innrømmer Linn Hege Andersen til Seher.no. Foto: TV 2
TAKTISK: -Etter hvert innså jeg at jeg fort kunne blitt en målskive for de andre dersom ukesoppdraget ble godkjent og jeg fikk tildelt finalefordelen, innrømmer Linn Hege Andersen til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

Lurte «Farmen»-gjengen trill rundt

- Jeg innså at jeg kunne blitt en målskive.

SEHER.NO: Lørdag var det klart for nok en tvekamp i TV 2-programmet «Farmen». Etter en tautrekkingskonkurranse, som deltager Gordon Natvig (43) hevder var avtalt spill, ble det klart at det var nettopp Gordon som måtte forlate konkurransen på Tranøya.

I «Farmen» denne uka har mye av spenningen vært knyttet til mange av deltagernes forsøk på å spolere ukesoppdraget for storbonden Linn Hege Andersen (21), slik at hun ikke skulle bli tildelt finalekniven - en kniv som kan bety mye i en eventuell finale.

Det konkurrentene hennes derimot ikke visste, var at Linn Hege selv gjorde sitt for at oppdraget skulle mislykkes...

- I begynnelsen tenkte jeg at det ville vært greit å få denne kniven. Men etter hvert innså jeg at jeg fort kunne blitt en målskive for de andre dersom ukesoppdraget ble godkjent og jeg fikk tildelt finalefordelen. Derfor bestemte jeg meg for å få gutta ned i bua, jobbe der og la ting gå helt av seg selv, avslører Andersen til Seher.no.

Storbondens plan fungerte utmerket. Gordon, Leif Birger Mækinen og Simon Fjeld Mengaaen forsvant ned i bua, og tok seg ganske mange flere pauser enmn hva de hadde trengt under byggingen av en heisekran. Da kranen nesten var ferdig, varmet de opp en del for mange ganger - som førte til at hele oppdraget gikk i vasken.

Heldigvis for gutta. Og heldigvis for storbonden...

Men til Seher.no innrømmer sørlandsjenta at det også fantes en annen grunn til at hun ville at ukesoppdraget skulle mislykkes.

- Akseptert ukesoppdrag ville gitt mer penger i kassa, som ville blitt brukt på mat. Selv var jeg ikke sulten, og jeg ville at guttene skulle bli tynnere og mer slitne. Så da oppdraget ikke ble godkjent, var det helt greit for meg, innrømmer «Farmen»-deltageren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt reglene under Farmen