KJENDISPAR: Supermodell Chrissy Teigen og sangstjerne John Legend. Foto: NTB Scanpix
KJENDISPAR: Supermodell Chrissy Teigen og sangstjerne John Legend. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chrissy Teigen:

Lurte fansen med kroppsavsløring

Overrasket fra scenen under sitt eget arrangement.

(Seoghør.no): Supermodell og norskættede Chrissy Teigen (31) får ofte oppmerksomhet for å være svært åpen og ærlig i mediene og offentligheten generelt.

Nå er hun i søkelyset igjen.

Nylig skapte hun overskrifter da hun tullet med at hele kroppen var blitt fikset på, bortsett fra det kjente ansiktstrekket som er kinnene hennes.

Tøyset fra scenen

I forbindelse med lanseringen av sin nye sminkepalett, fortalte Teigen at noen alltid går utifra at kinnene hennes er uekte og at hun har fikset på dem.

Deretter sa hun at alt utenom kinnene var uekte og pekte på pannen, nesa og leppene mens hun sa «fake, fake, fake.»

Det fansen imdlertid ikke var klar over, var at avsløringen kun var en spøk fra Chrissys side.

Under samme arrangement fortalte hun også om en såkalt liposkulptur, altså fettfjerning, som hun visstnok skal ha fått gjort rundt armhulene.

- Jeg fikk fett fra armhulene mine sugd ut. Armene mine ble fem centimeter lengre. Jeg er ikke sjenert når det kommer til sånne ting og angrer ikke på det jeg har gjort, sa hun ifølge W Magazine.

Dagen etter skrev flere medier om Teigens avsløring, også de uvitende om at det hele hadde vært en stor spøk.

Teigen, som er kjent for å være skarp og ærlig på sosiale medier, la senere ut en skjermdump fra en av sakene på Twitter der hun krasst avviste påstandene.

- Påminnelse om å aldri tulle, noensinne. (Jeg fikset på armhulene, angrer ikke bortsett fra at det tydeligvis kom tilbake), skrev hun.

- Tror du jeg fremdeles hadde hatt denne rumpa hvis jeg hadde fikset på utseendet? Ingen ville bedt om denne rumpa, skrev hun rett etterpå.

Vil ta med kona til Norge

Chrissy Teigen er gift med sangstjerna John Legend (38). Sammen har de dattera Luna (1) som kom til verden i april i fjor.

Paret ble gift i en romantisk seremoni i Italia i 2014 etter å ha datet i fire år. De møttes i 2007 på innspillingen av musikkvideoen til låta «Stereo» og forlovet seg i desember 2011.

I et intervju med VG fortalte John Legend at han håper kona er i slekt med den norske artisten Jahn Teigen (67) og at han gjerne tar henne med til Norge en dag.

- Det er en berømt fyr med etternavnet Teigen, er det ikke? Jahn Teigen, vi har hørt om ham. Han er vel musiker? Kanskje de er i slekt, sa han i intervjuet med VG.

Fikk kritikk før fødselen

Etter å ha slitt med å bli gravide over en lengre periode, valgte Teigen og Legend å få et embryo innsatt via prøverør. Dermed kunne de også velge kjønnet på babyen.

Etter at nyheten slapp om Teigens graviditet i oktober 2015, haglet kritikken mot paret som ble beskyldt for å «ha tuklet med naturen.»

Chrissy gikk derfor ut i media og forsvarte valget med at hun like gjerne kunne bruke muligheten til å velge når hun først har fått den. Bestevenninnen Brooklyn Decker (29) tok også til Twitter for å forsvare parets valg.

- Det er som når man planlegger et bryllup og må velge farge på serviettene. Man vil jo ha et fint bryllup. Kan jeg velge selv? OK, da velger jeg plomme! skrev hun.