BLOGGEHUSHOLDNING: Både Marna og Ørjan Burøe er nominert til å bli årets blogger på Se og Hørs kjendisgalla. Til Seoghør.no forteller Marna at hun ikke lar seg be to ganger, om muligheten til å lure ektemannen byr seg. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
BLOGGEHUSHOLDNING: Både Marna og Ørjan Burøe er nominert til å bli årets blogger på Se og Hørs kjendisgalla. Til Seoghør.no forteller Marna at hun ikke lar seg be to ganger, om muligheten til å lure ektemannen byr seg. Foto: Tore Skaar, Se og HørVis mer

Lurte ektemannen trill rundt med vaselin-stunt

- Ørjan gikk fem på, sier Marna Haugen Burøe, som er nominert til prisen «årets blogger».

SEOGHØR.NO: Ti bloggere kjemper om å vinne prisen «årets blogger», som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla 23. november.

Leserne på Seoghør.no stemmer fram sin favoritt, og blant de nominerte finner vi Marna Haugen Burøe, også kjent som Komikerfrue.

Stem på din favoritt her!

- Jeg har fått mange gratulasjoner etter nominasjonen, men kanskje aller mest spørsmål om det er spenning mellom Ørjan og meg «i heimen» siden vi begge er nominert. Det er ingen krangel i heimen, bare så det er sagt.

KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER» Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje
KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER» Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje Vis mer

- Men jeg syns det er litt merkelig at jeg bare fant min egen vinterdyne i kjellerboden her om dagen og det begynner å bli litt kaldt nå, sier hun til Seoghør.no med et smil.

Les Marnas blogg her.

Lurte ektemannen med agurk

EN GOD LATTER: Marna fikk seg en god latter da ektemannen gikk fem på vaselin-spøken. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
EN GOD LATTER: Marna fikk seg en god latter da ektemannen gikk fem på vaselin-spøken. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

En gang i blant kan det imidlertid hende at Marna og Ørjan fyrer hverandre opp på hjemmebane, og at de kjører noen «practical jokes» på hverandre.

Saken fortsetter under bildet.


Marna var spesielt fornøyd da ektemannen skulle kjøpe vaselin til å smøre på sin ferske tatovering, og hun sendte tekstmelding til ham, der hun sa hun hadde glemt å kjøpe agurk og tørkepapir.

Se video: Ørjan og Marna på «Bloggerne»-premiere:

Ørjan gjorde som Marna ba om, og skjønte han hadde gått i baret da han så reaksjonen til personen som satt i kassa i butikken.

- Dette innlegget hadde jeg mye moro med, og leserne elsket det. Noen dager får man servert ting på et gullfat, og Ørjan gikk fem på, sier Marna til Seoghør.no.

Les innlegget her.

Som Haugen Burøe tidligere nevnte, er også ektemannen Ørjan nominert til å bli «årets blogger». Marna er trofast leser av mannens blogg. Hun har nemlig ikke noe valg.


- Jeg leser Ørjan sin blogg, for han blir så sur om jeg ikke gjør det. I tillegg leser jeg Sophie Elise og Polliani sine blogger.

LES OGSÅ: - Store staute karer kommer og takker meg