Nadya Khamitskaya:

Lurte døden: - Min største skrekk

- Det har satt sine spor i underbevisstheten min.

VANNSKREKK: Nadya Khamitskaya lider av vannskrekk etter en traumatiserende opplevelse som barn. Det står stikk i strid med dansepartneren, proffsvømmer Alexander Hetland, sine erfaringer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VANNSKREKK: Nadya Khamitskaya lider av vannskrekk etter en traumatiserende opplevelse som barn. Det står stikk i strid med dansepartneren, proffsvømmer Alexander Hetland, sine erfaringer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

I dag skal det avgjøres. Hvem av de tre finalistene i «Skal vi danse» kommer til å nå toppen? Victor Sotberg (28), Jørgine Vasstrand (30) og Aleksander Hetland (36) har alle vært forhåndsfavoritter, og det er umulig å regne seg til hvem som etter sending må legge danseskoene på hylla.

Selv om det er leit å forlate konkurransen når den er helt på tampen, betyr det at man endelig kan tilbringe tid med familie, venner og kjære igjen. Man kan også dyrke sine andre hobbyer.

Aleksander Hetland er kjent som svømmer, og ble europamester i 2009 og verdensmester i 2012. Han elsker med andre ord vannet, noe som står stikk i strid med hva hans dansepartner, Nadya Khamitskaya (36), gjør.

Druknet nesten

Nylig fortalte 36-åringen om sin vannskrekk til Her og Nå, i forbindelse med programmet. Det har hun også fortalt om tidligere til Se og Hør.

Khamitskaya har vært livredd vann helt siden hun var ei lita jente i hjemlandet, Hviterussland. Som følge av en ulykke, som fort kunne fått fatale konsekvenser for den tidligere proffdanseren, har hun holdt seg unna det våte element.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer