Lurte alle med «utsatt» bryllup

Anne Hathaway og kjæresten har endelig giftet seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Endelig gift! «The Dark Knight Rises»-stjernen Anne Hathaway (29) sa sitt «ja» til forlovenden Adam Schuman (31) lørdag ettermiddag. Det bekrefter People

Bryllupet stod ved Big Sur på kysten av California, og opp mot 200 gjester var invitert til festlighetene.

Feiringen begynte allerede fredag, med øvelsesmiddag på Ventana Inn and Spa. Selve seremonien ble holdt på en privat eiendom i nærheten.

Den vakre brunetten giftet seg i en kjole fra designeren Valentino, som var spesiallagd for  29-åringen.

Ifølge en kilde til People var bryllupsdekoren inspirert av naturen og bestod blant annet av mange grener som sørget for at seremonien og mottakelsen etterpå «smeltet inn» i de majestetiske omgivelsene i Big Sur.

Ifølge PerezHilton foregikk vielsen i et stort telt i nærheten av en koselig låve. Mens jazzmusikk ble spilt under moottakelsen etterpå. Brudgommen skal dessuten ha vært spesielt rørt på den store dagen:

- Adam var så oppspilt. Han poserte for fotografen sammen med moren sin, som var kledd i en marineblå kjole med chiffon over skuldrene, sier en kilde til PerezHilton.

For en drøy måned siden meldte imidlertid UsWeekly at kjendisbryllupet var utsatt til neste år
- noe som tydeligvis ikke stemte. Kanskje det hele var en snedig plan for å sikre turtelduene en ekstra privat og romantisk bryllupsdag?

Anne Hathaway og Adam Schuman, som har vært sammen i fire år, forlovet seg i november i fjor.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Homofile klyper meg i rumpa   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer