<strong>EKTE MAGE:</strong> Her viser Johanna Grønneberg babymagen under sitt første svangerskap.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
EKTE MAGE: Her viser Johanna Grønneberg babymagen under sitt første svangerskap. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer

Lurte alle med falsk babymage

Johanna Grønneberg lurte pressen på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For ett år siden ble Johanna Grønneberg (33) mor for første gang da lille Savannah kom til verden. På den røde løperen på Alexx Alexxanders nye show torsdag kveld kom TV-profilen med en struttende babymage.

De fleste trodde nok at Grønneberg var høygravid der hun poserte mens hun holdt på magen.

Men 33-åringen lurte de oppmøtte journalistene. Babymagen var falsk og var en del av et eksperiment i forbindelse med ettbarnsmorens nye TV-serie «Johanna: prosjekt mamma».

- Jeg ønsket å føle hvordan det var å være gravid igjen. Jeg merker jo at folk ser annerledes på meg og det er mange goder med å være gravid. For eksempel reiser folk seg opp på trikken for å gi meg setet sitt, sier Grønneberg til Seoghør.no.

Innimellom glemte derimot programlederen at hun var «gravid».

-Jeg glemte meg helt og gikk rett i baren og bestilte meg et glass vin som jeg sippet til. Jeg var glad og fornøyd, helt til jeg merket alle de ufine blikkene, sier en lattermild Grønneberg.

Men da forestillingen begynte og Johanna tok plass i salen - var det uten den falske magen.

Mesas ekte svangerskap ble behørlig dekket i TV-serien «Johanna: Prosjekt Baby» der programlederen undersøkte ulike fødselsteknikker og seerne ble godt kjent med den frittalende TV-profilen mens hun forberedte seg på morsrollen.

<strong>BEDRE:</strong> Ett år etter fødselen er alt mye bedre og Johanna setter mer pris på livet som mamma for lille Savannah. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no
BEDRE: Ett år etter fødselen er alt mye bedre og Johanna setter mer pris på livet som mamma for lille Savannah. Foto: Curt Hjertstedt/Seoghør.no Vis mer

I den nye serien er det tiden etter fødselen som dokumenteres. Grønneberg syntes de første månedene som mamma var et mareritt og resultatet er serien «Johanna: prosjekt mamma» som har premiere på TLC 17. november.  Hun har også skrevet boken «Etter fødselen - det alle glemte å si», der hun skildrer livet som nybakt mamma på en brutalt ærlig måte.

- Tiden etter at jeg fikk barn har vært grusom og slitsom! Jeg tror absolutt jeg gikk inn i sjokk. Nå som jeg har fått hodet over vannet kan jeg si at jo, det har vært fint, men det er løgn. Jeg har skrevet en bok om hvor fælt det var og laget en TV-serie om hvor vanskelig det var, har Johanna tidligere sagt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Mange koste seg da jeg ikke fikk orgasmefødsel

- Jeg satt på do og gråt:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer