Lurte «alle» med «blond og dum»-image

Linni Meister har tjent gode penger på folks fordommer.

BUSINESSDAME: Linni Meister forteller til VG Helg at hun i begynnelsen bevisst spilte på «blond og dum»-imaget. Foto: Andreas Fadum
BUSINESSDAME: Linni Meister forteller til VG Helg at hun i begynnelsen bevisst spilte på «blond og dum»-imaget. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Er hun bare blond og dum, eller er hun egentlig supersmart?», var det flere som undret seg over da Linni Meister (29) gjorde sitt inntok i norsk TV-bransje på midten av 2000-tallet.

I et intervju med VG Helg forteller ettbarnsmoren at, ja, hun spilte bevisst på «blond og dum»-image for å tjene penger på folks fordommer:

- I starten gjorde jeg det. Jeg tenkte: «Hva er vitsen med å prøve å vise hvem jeg er, at jeg er smartere enn folk tror?» Det er ikke det folk vil ha. Fordi jeg er blond, har lys stemme og silikonpupper, vil de at jeg skal være dum. Hm... tenkte jeg. Dette kan jeg tjene penger på.

Linni Meister har ikke bare tjent gode penger på «blond og dum»-businessen, men også opparbeidet seg en stor fanskare.

DEN GANG DA: Linni Meister ble for alvor kjent da hun var med som deltaker i Robinsonekspedisjonen i 2007. Her med programleder Christer Falck. Foto: TV 3
DEN GANG DA: Linni Meister ble for alvor kjent da hun var med som deltaker i Robinsonekspedisjonen i 2007. Her med programleder Christer Falck. Foto: TV 3 Vis mer

Gjennom modelloppdrag, deltakelse på «Robinsonekspedisjonen», «71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis» og «Skal vi danse» har det norske folk lært den 29 år gamle Bærumsjenta bedre å kjenne.

Blogget om tapet av sin far

Og da Linni mistet sin far i fjor sommer, og åpenhjertig fortalte om den store sorgen på bloggen sin, var det flere av fansen som viste sin støtte i kommentarfeltet:

«Du er sterk og varm - for en fantastisk inspirasjon du er for mange mennesker, og at du i tillegg viser sårbarhet gjør deg til et ekte menneske», var det blant annet én som skrev.

FORLOVEDEN: Linni Meister er lykkelig med investorsønn Olav Tvenge - og de forlovet seg på Valentinsdagen i år. Her fra Se og Hørs kjendisgalla i november. Foto: Tor Lindseth
FORLOVEDEN: Linni Meister er lykkelig med investorsønn Olav Tvenge - og de forlovet seg på Valentinsdagen i år. Her fra Se og Hørs kjendisgalla i november. Foto: Tor Lindseth Vis mer

I disse dager er Linni aktuell med låten «#NoFilter», etter at hun tidligere i år signerte med det internasjonale musikkselskapet Universal Music. Til Seoghør.no fortalte Linni i slutten av mars at dette endelig er en låt hun kan stå inne for:

- Låta er blitt tatt ekstremt godt imot blant folket. Det gleder hjertet mitt stort. Er det en ting jeg elsker å gjøre så er det å glede mennesker. Det er flere som sier at de blir i godt humør av sangen, og at den får dansefoten deres til å riste. Da jeg kom inn på et arrangement i går spilte dj-en låta på full guffe, og gjestene tok helt av. Her snakker vi alt fra 18-åringer til de godt over 50. Det var både morsomt og hyggelig å se!

LES OGSÅ: Linni Meister er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer