Ørjan Burøe:

Lurte «alle»: - Bitt meg selv i ræva

Ørjan Burøe forteller at han ikke har fått seg kjæreste likevel.

STEMMER IKKE: Komiker Ørjan Burøe har fått seg hund, ikke kjæreste. Foto: Espen Solli
STEMMER IKKE: Komiker Ørjan Burøe har fått seg hund, ikke kjæreste. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld delte en rekke norske medier, deriblant Se og Hør, nyheten om at komiker Ørjan Burøe (49) hadde en ny romanse.

Det stemmer ikke.

I Burøes opprinnelige Instagram-innlegg skrev 49-åringen at han var «nyforelsket og lykkelig», sammen med et bilde av seg selv. Se og Hør tok deretter kontakt med Burøe, for å høre om han hadde fått seg ny kjæreste. Han avviste ikke dette, men valgte å la det stå uten kommentar.

- Definisjonsgreie

Tirsdag skriver Burøe på Instagram at han sikter til sin nye valp. 49-åringen har delt samme bilde, i en ny versjon som inkluderer valpen.

- Hadde dere spurt om jeg hadde fått meg hund så hadde jeg jo selvsagt sagt ja, jeg kan ikke lyve, sier han til Se og Hør nå.

Ørjan Burøes video gikk viralt, og endte med at han var gjest hos det britiske tv-programmet «Good Morning Britain». Vis mer

- Føler du at du har vært uærlig?

- Det er nok en definisjonsgreie. Jeg sa jeg ikke hadde noen kommentar, og det er alltid en fin setning å bruke. Jeg kunne selvsagt ikke gjort det med noe alvorlig, men jeg skjønner at jeg kanskje har ropt «ulv, ulv», og at noen journalister er sure på meg.

Vill se medienes reaksjon

Burøe mener at han ikke skrev noe som ikke stemte, og at hensikten var å se hvordan en slik nyhet ville bli tolket.

- Alt jeg skrev var 100 prosent korrekt, men jeg ser at det kan misforstås. Jeg har nok bitt meg selv i ræva, den ser jeg. Men det er hyggelig å spre glede, det er jobben min.

BRYTER SAMMEN: Det ble rett og slett for mye for Marna Haugen under en episode av «Bloggerne». Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Burøe begrunner påfunnet med at han mener at det er veldig mye clickbait i norske medier, og ønsket å se hvordan Instagram-meldingen hans ble tolket.

Burøe er altså etter alt å dømme fremdeles singel - med mindre han fremdeles lurer oss.

LES OGSÅ: «Så stolt av henne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer