LEKTE: Ungkaren fortalte jentene at de eliminasjonen denne gangen ble bestemt gjennom stolleken. Ikke alle skjønte at det bare var en spøk. Foto: TVNorge
LEKTE: Ungkaren fortalte jentene at de eliminasjonen denne gangen ble bestemt gjennom stolleken. Ikke alle skjønte at det bare var en spøk. Foto: TVNorgeVis mer

Lurt trill rundt av Ungkaren

Trodde lek skulle avgjøre hvem som måtte reise hjem.

SEHER.NO: Torsdagens "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge byr på nok av dramatikk. Tidligere har Seher.no skrevet at Asker-kjekkasen Jørgen Festervoll utfordrer Silje Haukner (39) og Natalie Berge (22) til å kaste seg utfor et stup - i 75 meters fritt fall.

Litt senere slår Ungkaren på stortromma igjen - denne gangen ved å forsøke å lure de vakre kvinnene trill rundt. Og Natalie gikk fem på, i hvert fall for en stakket stund.

- Det har vært en fantastisk kveld så langt, det må jeg si. Men jeg har en ganske kjip beskjed. I kveld skulle vi egentlig bare hatt det hyggelig, men det blir også en eliminiasjon. Men den eliminasjonen kommer til å skille seg litt fra de andre -fordi den kommer til å avgjøres ved hjelp av stolleken, sier Jørgen foran de fire måpende kvinnene.

Eliminasjon blir det i kveldens program. Men ikke ved hjelp av en lek.

- Natalie var bare i sjokk hun. Hun trodde virkelig at jeg skulle eliminere noen på bakgrunn av stolleken, humrer Jørgen i torsdagens episode.

Til Seher.no innrømmer Bergensjenta at hun faktisk trodde at Jørgen ville ta i bruk den noe uvanlige eliminasjonsteknikken.

- Først trodde jeg på det, men etterpå tenkte jeg at "dette kan han vel ikke mene"? Jeg trodde på det i det øyeblikket han sa det, ja, selv om det i så fall ville vært en tåpelig måte å sende noen hjem på. Men det var en fin lettelse da jeg skjønte at det ikke var sant, forteller hun.

Det var May Flisram Korneliussen som tapte konkurransen - uten at det altså hadde noe utfall, sett bort fra en god latter. Og Natalie legger ikke skjul på at hun følte seg ørlite yngre enn 22 år da leken pågikk.

- Det var som et bursdagsbesøk på barneskolen, bortsett fra at vi denne gangen hadde fått litt alkohol "innabords", sier hun til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dette fikk du aldri se på TV