KAN HA BLITT LURT: - Amy kan ikke stjele mannen min. Han fortalte meg at de bare er venner, og jeg tror på ham, sier stripperen Raven Isis Holt, som hevder hun er sammen med Amy Winehouses siste flørt. Foto: Stella Pictures
KAN HA BLITT LURT: - Amy kan ikke stjele mannen min. Han fortalte meg at de bare er venner, og jeg tror på ham, sier stripperen Raven Isis Holt, som hevder hun er sammen med Amy Winehouses siste flørt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lurt trill rundt av ny mann?

- Han ville aldri forlatt meg til fordel for Amy, hevder stripper.

SEHER.NO:  Skandalerockeren Amy Winehouse (26) er ikke lenger sammen med Blake Fielder-Civil. Før helgen ble det også kjent at hun nå heller satser på en helt annen mann.

«Rehab»-stjernen har nemlig blitt observert flere ganger ved «middagsbordet» sammen med filmregissøren Reg Traviss. Hun har også blitt observert mens hun kysset ham utenfor sitt eget hjem i London, skriver The Sun.

Nå ser det derimot ut til at romansen har fått sin første knekk, etter at den 25 år gammel stripperen Raven Isis Holt hevder at hun er Traviss' kjæreste, og at de har vært sammen i to år.

- Amy kan ikke stjele mannen min. Han fortalte meg at de bare er venner, og jeg tror på ham. Han ville aldri forlatt meg til fordel for Amy, sier Raven Isis Holt til det engelske nettstedet.

Det har bare gått uker siden Winehouse brøt med eks-mannen Blake Fielder-Civil, som hun ble gjenforent med i starten av året.

Forrige uke gikk rockestjernens far Mitch Winehouse ut og hyllet det som kan være datterens nye romanse.

- Jeg er glad for at hun har fått seg ny kjæreste, og er glad for at hun går videre i livet. Han er en normal og hyggelig mann, fortalte han sist uke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg har hatt forhold med kvinner