- Lurt av Didrik å si nei

Koristene mener det er feil å kalle MGP-håpet mediesky. Se video!

TROR PÅ SEIER: May Kristin Kaspersen, Øyvind Boye Løvold, Karianne Kjærnes, Håkon Sigernes og Jorunn Hauge er koristene til Didrik Solli-Tangen. Torsdag kunne de fortelle Seher.no at de satser på seier for Norge i årets Eurovision.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TROR PÅ SEIER: May Kristin Kaspersen, Øyvind Boye Løvold, Karianne Kjærnes, Håkon Sigernes og Jorunn Hauge er koristene til Didrik Solli-Tangen. Torsdag kunne de fortelle Seher.no at de satser på seier for Norge i årets Eurovision. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Se video med koristene til Didrik nederst i saken!

Det er kun to dager til den store Eurovision-finalen går av stabelen på Telenor arena i Bærum, og spenningen blant deltagerne er nærmest til å ta og føle på.

Presset rundt de som allerede er klare for finalen har vært enormt de siste dagene, og ikke minst for vår egen Didrik Solli-Tangen (22).

Unggutten er for tiden travelt opptatt med promotering av MGP-låten «My Heart Is Yours» blant internasjonal presse. Og torsdag var han også æresgjest sammen med den tyske finalisten Lena Meyer-Landrut (19) under MGP-vorspielet til den tyske ambassaden på Kiel-fergen.
 
Etter båtturen var det rett tilbake på Plaza hotell, hvor den norske delegasjonen bor. Og Seher.no fikk da tatt en prat med de fem koristene som skal støtte Didrik under finalen.

Jorunn Hauge og Karianne Kjærnes var korister da Alexander Rybak tok hjem seieren i Moskva i fjor, og i år har de fått selskap av May Kristin Kaspersen, Håkon Sigernes og Øyvind Boye Løvold på scenen.

Og selv om mange har stilt seg tvilsomme til om Didrik vil vinne konkurransen i år, er de fem sangerne sikre på at det norske bidraget kommer til å gjøre det bra.
 
- Vi kommer til å vinne! Vi må jo gå for seier, humrer de til Seher.no. 

I tillegg til en svært hektisk arbeidsplan, har Didrik også måttet tåle en del kritikk for sin pressehåndtering, eller «medie-skyhet», i løpet av Grand Prix-tiden. 

Koristene mener imidlertid at 22-åringen er alt annet enn «mediesky». 

- Jeg opplever han ikke som det i det hele tatt. Vi har jo fulgt han hele uka og han stiller opp på så og si alt. Men nå de siste dagene så er han vel enda mer fokusert på utenlandsk presse, nettopp for å reklamere mest mulig for låten ute blant de som faktisk skal stemme på han. Men jeg opplever han ikke som mediesky, sier Øyvind Boye Løvold til Seher.no. 

Ifølge Håkon Sigernes er MGP-stjernen også veldig flink til å takle presset han nå er under. 

- Han klarer det kjempebra. Han er veldig jordnær og trygg, og det ser ikke ut som om han lar seg påvirke av at det er veldig mye press - for det er det jo, forteller han.  

Tror dere det er for mye press på ham?

- Det er sikkert lurt av han å si  «nei, nå holder det » rett før, for det blir bare mer og mer jo nærmere lørdagen vi kommer, og det er bra for han å få konsentrert seg om sine ting. Men han takler det veldig bra og er veldig flink til å være tilstede, uansett om det er når vi har tullekveld med koret, eller om det er å takle pressen, eller å stå på en scene, sier Jorunn Hauge og May Kristin Kaspersen. 

Og nå som det bare er noen dager til de skal opptre foran flere hundre millioner tv-seere, innrømmer koristene at nervene er i anmarsj.  

- Det kommer nok noen nerver på lørdag, men vi er korister vet du. Dette her skal vi klare. Og så er jo Didrik så solid og bra som artist at vi ikke har noe å være nervøse for der. Så vi har kun vår egen jobb å gjøre, og det får vi håpe at går bra, ler de.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er bildet som forfølger henne

Se video med koristene til Didrik nedenfor:[obj:media:8661]