Farsdag:

«Lureste jeg har gjort»

Slik hyllet kjendisene fedrene på farsdagen.

HYLLES: Jenny Skavlan er blant stjernene som deler en hyllest i anledning farsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HYLLES: Jenny Skavlan er blant stjernene som deler en hyllest i anledning farsdag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det duket for farsdag, hvor fedre, stefedre og farsfigurer ble hyllet på rørende vis. Flere norske kjendiser tok til sosiale medier for å si noen gode ord om sine fedre eller bedre halvdeler.

Andre innrømmet imidlertid at farsdagen var en vanskelig dag.

«Lureste jeg har gjort»

Influenser og TV-profil Marna Haugen (41) var blant kjendisene som hyllet faren sin på Instagram.

«Han som alltid får hjertet mitt til å flomme over, han som alltid vet hvordan ting skal gjøres (selv om jeg gjør det motsatte), han som er så stolt av likkjepia si», skrev Haugen til en bildekarusell.

Også Jenny Skavlan (36) hyllet far til hennes to døtre, Thomas «Fingern» Gullestad (41).

FULL: I en episode av «Kåss til Kvelds» var Jenny Skavlan blant gjestene. Der fortalte hun om en gang hun drakk litt for mange glass vin før en audition til filmen «Max Manus». Video: NRK Vis mer

«Du er det lureste jeg har gjort. Grattis med farsdagen», skrev Skavlan til flere bilder av ektemannen.

«Tenk litt på dem også»

TV-profil Noman Mubashir (48) ønsket imidlertid å rette oppmerksomhet mot de som synes farsdagen kan være utfordrende. Han vet at mange hyller fedrene sine med vakre ord på denne dagen, men:

«Ikke alle har en pappa. Flere av vennene mine i barndommen hadde ikke en pappa. Bare mamma. Mammaene deres var både mamma og pappa».

Mubashir sendte også en tanke til fedre som forsøker, men ikke mestrer det å være far:

«For dem er farsdagen også vond og trist. De sier at de ikke bryr seg, men innerst inne tror jeg de bryr seg. For det er menneskelig. Det gjør vondt. De hater å åpne Faceboken sin på farsdagen».

DØDSBUDSKAP: Maymona trakk seg fra «Farmen» etter å ha fått høre om farens dødsfall. Bilder: TV 2. Video: Rød Løper. Vis mer

«Ta gjerne en liten pustepause mellom marsipankaken og kaffekoppen i dag. Tenk litt på dem også», la han til.

Også komiker Trine Lise Olsen (46) hyllet sin avdøde pappa, som gikk bort da Olsen var bare åtte år.

«Han var glad i havet, damer og øl. Jeg aner ikke hvordan han var eller hvordan han ville vært som pappa om han hadde levd».

«Senere har jeg savnet å ha en pappa som kunne hjelpe meg å flytte, skru opp hyller og trøste meg når livet ikke gikk som jeg håpet. Håper du har en fin pappa og gir han masse kjærlighet i dag (og ellers)», var Olsens ord på Instagram.

GRAVID: Danny er far til Wilder Lea og fødte sin egen datter. Vis mer

Kjenner selv på savnet

Også Jorun Stiansen (38) sendte en tanke til de som syntes søndagen var tung, sammen med en Instagram-video av sin egen far.

«Paps mista sin pappa når han var 13 år gammel og kjenner selv på savnet etter han i mange sammenhenger».

«Men er det én ting paps har fokusert på siden da, og lært videre til meg, så er det at uansett hvor vanskelig og håpløst livet kan være så må man alltid lete etter det positive og fokusere på mulighetene».

Skuespiller Janne Formoe (47) hyllet sin far, artist og låtskriver Terje Formoe (72). Hun ga også skryt til Jan Fredrik Karlsen (49) som hun deler datteren Felicia (17) med.

«Jeg er heldig som har en fin og trygg pappa og at datteren min har det samme».

Artist Tone Damli (34) delte også noen ord om samboeren Markus Foss (40), som hun har barna Billie (8) og Marlon (2) med.

«Jeg som får lov til å dele kvar dag med deg. Du er snill som dagen er lang, du er varm, morsom og rettferdig», lød ordene fra Damli til Foss.

LES OGSÅ: Spesiell detalj på kjendisfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer