GIKK NED 10 KG: Mari Jordal gikk ned så mye i vekt under årets «Paradise Hotel»-innspilling i Mexico at hun måtte ty til puter i BHen og låne klær av de andre deltagerne fordi ingen av hennes egne klær passet. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
GIKK NED 10 KG: Mari Jordal gikk ned så mye i vekt under årets «Paradise Hotel»-innspilling i Mexico at hun måtte ty til puter i BHen og låne klær av de andre deltagerne fordi ingen av hennes egne klær passet. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

Lurer seerne med BH-triks

Møtet med Mexico førte til dramatiske forandringer på kroppen til Paradise-Mari.

SEOGHØR.NO: Mari Jordal (21) har blitt en populær deltager i årets «Paradise Hotel», og vakte blant annet oppsikt da hun sammen med Birger Dahl overrasket seerne med å sende hjem sin svenske realitykollega Charlotta Hedlund.

Men det var ikke bare spillet om å finne en romkamerat som ble en utfordring for Kolbotn-jenta under innspillingen i Mexico.

Gikk ned 10 kilo
Til Seoghør.no avslører hun at hun under oppholdet i TV3s realityserie gikk ned hele 10 kg, som blant annet førte til store problemer med garderoben.

- Det var så varmt og jeg spiste ikke så mye,  så jeg gikk raskt ned i vekt. Det førte til at ingen av klærne mine passet, og heller ikke noen av BHene jeg hadde tatt med fra Norge. Jeg gikk ned fra størrelse 70 DD til 70 B/C.

Løsningen ble at hun ofte måtte låne klær av de andre Paradise-jentene. I tillegg måtte hun ty til puter for å fylle ut BHene slik at de satt som de skulle.

- Det fungerte bra. Ingen la merke til det, eller sa noe på det. Selv om det var litt krise i starten, tok jeg det med et smil, sier hun til Seoghør.no.

Vurderer å legge inn silikon
Selv om hun nå har vært tilbake i Norge i flere uker, sier Mari hun fortsatt ikke er tilbake på samme vekten som hun hadde da hun dro.

Hun sier imidlertid at hun har sluttet å bruke puter i BHene for å fylle de ut. Isteden vurderer hun å følge i fotsporene til flere av sine kvinnelige Paradise-kolleger, ved å legge inn silikonimplantater.

- Jeg har tenkt på det lenge, men har foreløpig ikke bestemt meg for om eller eventuelt når jeg skal gjøre det. Uansett blir det en begrenset mengde, bare for å få tilbake formene. Jeg er ikke interessert i «Pamela Anderson»-stilen, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Silikon er ikke lenger noen «big deal»
 

Artikkelen fortsetter under annonsen