Tiril Sjåstad Christiansen:

- Lurer på om vi forblir ugifte resten av livet

«Farmen kjendis»-programlederen avslører at bryllupsplanene er lagt på is.

PROGRAMLEDER: Tiril Sjåstad Christiansen leder for tiden sin tredje sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
PROGRAMLEDER: Tiril Sjåstad Christiansen leder for tiden sin tredje sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere freeskier og «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (26) kunne i mai for to år tilbake avsløre at hun skulle bli mamma for første gang.

Et halvt år senere ønsket programlederen og forloveden Stian Lauritzen (34) datteren velkommen til verden - hun fikk navnet Vega (1). Nyheten delte de nybakte foreldrene med hvert sitt innlegg på Instagram.

Nå er Sjåstad Christiansen aktuell med en ny sesong av «Farmen kjendis», og i den anledning gjorde hun nylig et intervju med Her og Nå.

Der snakker hun blant annet om hvordan det ligger an med bryllupsplanleggingen og hva hun og forloveden tenker om flere barn.

- Det er lagt helt på is

Det var nok mange som så seg nødt til å utsette bryllupet sitt da coronaviruset begynte å spre seg rundt om i verden i starten av 2020. Blant dem som måtte sette det på vent var Sjåstad Christiansen og Lauritzen.

Paret skulle etter planen gifte seg i den italienske byen Lucca i Toscana 8. august samme år som alt ble stengt ned.

Til Her og Nå avslører hun at bryllupsplanleggingen har stoppet helt opp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer