Tiril Sjåstad Christiansen:

- Lurer på om vi forblir ugifte resten av livet

«Farmen kjendis»-programlederen avslører at bryllupsplanene er lagt på is.

PROGRAMLEDER: Tiril Sjåstad Christiansen leder for tiden sin tredje sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
PROGRAMLEDER: Tiril Sjåstad Christiansen leder for tiden sin tredje sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Tidligere freeskier og «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (26) kunne i mai for to år tilbake avsløre at hun skulle bli mamma for første gang.

Et halvt år senere ønsket programlederen og forloveden Stian Lauritzen (34) datteren velkommen til verden - hun fikk navnet Vega (1). Nyheten delte de nybakte foreldrene med hvert sitt innlegg på Instagram.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen fortalte til Dagbladet at kroppen hennes kjentes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Nå er Sjåstad Christiansen aktuell med en ny sesong av «Farmen kjendis», og i den anledning gjorde hun nylig et intervju med Her og Nå.

Der snakker hun blant annet om hvordan det ligger an med bryllupsplanleggingen og hva hun og forloveden tenker om flere barn.

- Det er lagt helt på is

Det var nok mange som så seg nødt til å utsette bryllupet sitt da coronaviruset begynte å spre seg rundt om i verden i starten av 2020. Blant dem som måtte sette det på vent var Sjåstad Christiansen og Lauritzen.

Paret skulle etter planen gifte seg i den italienske byen Lucca i Toscana 8. august samme år som alt ble stengt ned.

PAR: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen på rød løper i anledning Idrettsgallaen 2019 i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB
PAR: Stian Lauritzen og Tiril Sjåstad Christiansen på rød løper i anledning Idrettsgallaen 2019 i Stavanger. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer

Til Her og Nå avslører hun at bryllupsplanleggingen har stoppet helt opp:

- Stian lurer på om vi forblir ugifte resten av livet, men jeg har sagt: «En dag skjer det!». Men når du først har begynt med denne barnekarusellen, og coronasmitten går opp og ned annenhver dag - er jeg litt lei av å planlegge et bryllup det ikke blir noe av. Nå tenker jeg at vi skal være helt ferdige med coronaen før vi gidder å planlegge et nytt bryllup. Det er lagt helt på is.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Selv om bryllupet ikke blir noe av med det første, legger ikke Christiansen skjul på at hun og forloveden har et stort ønske om en familieforøkelse i tiden fremover.

- Vi vil absolutt ha flere barn. Vi skal ha en hel flokk! Nå har vi kjøpt oss syvseter, så det er i alle fall plass til mange. Vi har selvfølgelig lyst på flere barn, så får vi se, sier hun og ler.

Se og Hør har vært i kontakt med Tiril Sjåstad Christiansen som opplyser om at hun ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentarer.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det var derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

- Litt andre tanker

Som nevnt er Sjåstad Christiansen for tiden aktuell som programleder for «Farmen kjendis». 26-åringen har tidligere fortalt i et intervju med VG at programlederjobben ikke bare har vært en dans på roser.

Hun ble nemlig overrasket over hvor sliten hun ble. Etter seks ukers innspilling hadde hun kink i nakken og klarte nesten ikke å vri seg.

- Da måtte jeg tilkalle Stian og få han ned til innspillingsstedet for å knekke opp. Da hadde jeg gått med høye skuldre i flere uker - jeg var så nervøs. Jeg merket at jeg var utmattet etter innspilling. Da hadde jeg vært så påskrudd i lang tid, sa hun til avisen.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Innspillingen av den pågående sesongen av «Farmen kjendis» startet i mai i fjor, knapt et halvt år etter at Sjåstad Christiansen hadde blitt mamma. Nå ser det derimot ut til at tilværelsen som programleder er blitt noe mer komfortabel for henne denne sesongen.

- Jeg tror det handler om at jeg har blitt mamma og har litt annet å tenke på ved siden av selve jobben. Jeg hadde med Stian og Vega på innspillingen, og dro frem og tilbake for å amme. Så det ble litt andre tanker denne gangen, og det tror jeg hjalp, forteller hun til Her og Nå.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» tok grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

Videre forklarer TV-profilen at hun er helt sikker på at hun har blitt tryggere på seg selv etter at hun ble mamma.

Hun legger til at det føles som man får litt «superkrefter», at det ikke bare er seg selv å ta hensyn til lenger og at man får et større perspektiv på ting.

LES OGSÅ: Punget ut for deltakere i karantene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer