Lundekvam trekker seg fra «Mesternes mester»

- Det er jo leit, men jeg håper jeg får muligheten til å være med en annen gang, sier den tidligere fotballspilleren.

HEKTISK TIMEPLAN: Claus Lundekvam er travelt opptatt med lanseringen av sevbiografien «En kamp til» og har derfor valgt å trekke seg fra TV-programmet. Foto: Samfoto
HEKTISK TIMEPLAN: Claus Lundekvam er travelt opptatt med lanseringen av sevbiografien «En kamp til» og har derfor valgt å trekke seg fra TV-programmet. Foto: Samfoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august ble neste års deltagere til det populære NRK-programmet «Mesternes mester» avslørt.

Der kjemper en rekke kjente idrettsfolk mot hverandre, og i sesong syv ble det kjent at Bjørn Maaseide, Jan Åge Fjørtoft, Anette Sagen, Anne Jahren, Andreas Håtveit, Vibeke Skofterud, Ragnhild Gulbrandsen, Claus Lundekvam, Siri Eftedal Seland og Thor Hushovd utgjør de ti som skal være med.

Tirsdag kom derimot nyheten om at fotballspilleren og tidligere Southampton-proff Claus Lundekvam (42) har bestemt seg for å trekke seg fra innspillingen som starter i Frankrike onsdag.

– Det har vært noen hektiske uker både før og etter lanseringen av selvbiografien min og jeg ser at jeg ikke har fått forberede meg så godt til konkurransen som jeg hadde ønsket. Det er jo leit, men jeg håper jeg får muligheten til å være med en annen gang. Jeg ønsker de andre mesterne lykke til med konkurransen, sier Lundekvam i en pressemelding til NRK.

I neste års program blir det derfor bare ti deltagere i konkurransen.

– Vi synes dette så klart er veldig leit og vi kommer ikke til å erstatte Claus. Men vi håper at vi får anledning til å invitere ham med i en annen runde av Mesternes mester, forteller prosjektredaktør Pia Basberg til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer