Lulu er Downton Abbey-stjernens virkelige kjærlighet

«Downton Abbey»-stjernen Hugh Bonneville har vært lykkelig gift i 17 år.

LYKKELIG GIFT: I TV-serien «Downton Abbey» er Hugh Bonneville gift med Elizabeth McGovern. Men privat har han i 17 år vær gift med sin kone Lulu Williams. Foto: All Over Press/Fame Flynet
LYKKELIG GIFT: I TV-serien «Downton Abbey» er Hugh Bonneville gift med Elizabeth McGovern. Men privat har han i 17 år vær gift med sin kone Lulu Williams. Foto: All Over Press/Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I TV-serien «Downton Abbey» - som avsluttes med aller siste episode på NRK 2. juledag - er Hugh Bonnevilles rollefigur dypt forelsket i sin kone Cora, som spilles av Elizabeth McGovern.

Men i virkeligheten er det en helt annen kvinne som har fanget hjertet til «jarlen av Grantham».

Privat har 52-åringen vært gift med Lulu Willams i 17 år. De to har sønnen Felix (12) sammen.

Den kjente skuespilleren nøler ikke med å hylle kona for innsatsen hun har gjort på hjemmebane.

- Jeg står i enorm gjeld til henne. Hun har gjort det til sin prioritet å være der for Felix og meg. Hun har vært en klippe, har han tidligere sagt til det australske bladet Woman's Day.

Paret vokste opp ikke langt fra hverandre i West Sussex i England. Men de to mistet kontakten og ble først kjent igjen for 17 år siden.

- Jeg hadde ikke tenkt på å slå meg til ro, men så møtte jeg en fantastisk person. Jeg tenkte «dette er henne jeg vil være sammen med».

Mens hans rollefigur i den populære TV-serien holder en distanse til de små barna i familien, er Hugh selv en svært engasjert pappa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer