Guri Schanke:

Luksusvillaen solgt over takst

- Responsen var høyere enn antatt.

SOLGT: Guri Schanke og Dag Hvaring har nå solgt boligen på Ullern i Oslo etter bruddet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Steffen Rikenberg/ Inviso
SOLGT: Guri Schanke og Dag Hvaring har nå solgt boligen på Ullern i Oslo etter bruddet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Steffen Rikenberg/ Inviso Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mars kom nyheten om at skuespiller og sanger Guri Schanke (58) og kjæresten, Dag Hvaring (61), hadde besluttet å gå hver til sitt etter ti år.

Det avslørte 58-åringen i et innlegg på Facebook.

«Etter å ha snakket om det en stund er Dag og jeg enige om at vi splitter lag. Det er ingen dramatikk, ingen nye og ingen problemer», skrev sangeren.

Det skulle ikke ta lang tid før de bestemte seg for å legge ut villaen sin på Ullern på markedet, med en takst på 19,5 millioner kroner. Huset fikk mye oppmerksomhet i norske medier, og ble av flere beskrevet som en perle. Det er kanskje også grunnen til at det nå er solgt - bare en ukes tid etter at det ble lagt ut.

Over takst

Nettavisen var først ute med å omtale boligsalget. Megler Anders Kløvning sier til avisen at annonsen på nett genererte mye trafikk, og at salget gikk svært kjapt.

- Dette gikk uhyre fort. Boligen ble solgt etter første runde, en halv million over takst, sier han, og fortsetter:

STUE: Guri Schanke og kjæresten har siden 2011 bodd i huset, som de nå selger. Her er stue med utsikt over Oslo. Foto: Steffen Rikenberg/ Inviso
STUE: Guri Schanke og kjæresten har siden 2011 bodd i huset, som de nå selger. Her er stue med utsikt over Oslo. Foto: Steffen Rikenberg/ Inviso Vis mer

- Med tanke på hvilke tider vi er inne i nå, og hvilket prissegment vi ønsket å treffe, må jeg innrømme at responsen var høyere enn antatt. Samtidig kjenner jeg Oslo Vest-markedet godt, og var fullt klar over at en slik funkisvilla med frontbeliggenhet åpenbart var etterspurt.

20 MILLIONER: Guri Schanke og ekskjæresten Dag Hvaring har solgt huset de bygget i 2011. Her er kjøkken og spisestue. Foto: Steffen Rikenberg/ Inviso
20 MILLIONER: Guri Schanke og ekskjæresten Dag Hvaring har solgt huset de bygget i 2011. Her er kjøkken og spisestue. Foto: Steffen Rikenberg/ Inviso Vis mer

Boligen ble altså solgt for 20 millioner kroner, et pent overskudd paret kan fryde seg med. Huset er en enebolig som ble bygget i 2011. Boligen, som strekker seg over tre etasjer, har vært eid av paret siden de først flyttet sammen i 2011. De flyttet hit etter at Schanke solgte luksushjemmet sitt på Bestum i Oslo - tre år etter hun ble skilt fra skuespiller Øivind Blunck (69).

Det var i februar 2010 at ble det kjent at den tidligere MGP-vinneren hadde funnet lykken med Dag Hvaring. På tidspunktet jobbet han for selskapet Dinamo Story, som hadde hovedansvaret for eventdelen rundt Melodi Grand Prix. I dag jobber han som EAT-sjef.

Forholdet ble kjent på starten nyåret i 2010, men det var ikke før Komiprisen i slutten av august samme år, at de faktisk viste sin kjærlighet for hverandre. Nå har paret altså valgt å avslutte forholdet etter ti år, men beholder visstnok vennskapet.

Se og Hør har vært i kontakt med Guri Schanke, som ikke ønsker å kommentere salget.

Gode venner

Hvis vennskapet varer vil det ikke bli første gang 58-åringen klarer å forbli venn med en eks. Etter det ovennevnte bruddet med Øivind Blunck, forble ekteparet venner, etter 25 års samliv.

I løpet av ekteskapet fikk de barna Edvard og Ludvig, og i 2017 kunne de kalle seg besteforeldre, da førstnevnte fikk en datter.

THE CRIBS: Emil og Silas har akkurat flyttet til Oslo, og vi har besøkt gutta hjemme i deres nye leilighet. Klipp: Thea Hope. Video: Kine Falch/Rød Løper Vis mer

Den gang kunne Schanke fortelle overfor Se og Hør at det var en fantastisk følelse å bli bestemor.

- Det føles helt fantastisk! Alt gikk bra, og hun er helt nydelig - det er veldig stas, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Brudd med 22 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer