Luksusproblemer

Partygutta fra Oslos vestkant var lett match for Hallgeir. Altfor lett...

DET HAR VÆRT forholdsvis store forventninger til Hallgeir Kvadsheim og hans kumpaner foran den nye sesongen av TV3-suksessen «Luksusfellen». La oss slå det fast med det samme: forventningene ble ikke innfridd i sesongpremieren onsdag.

KOMPISENE Thomas Holstad (21) og Fredrik Kittel-Nielsen (20), som bor sammen i Bogstadveien på Oslo Vest, kjører angivelig limo i helgene, lesker seg uhemmet med champagne, strener rundt i luksusundertøy og kjøper svindyre mobiltelefoner, flatskjermer og klokker de ikke trenger - ikke en gang bruker.

Det unge samboerparets problem er selvsagt at en av dem jobber i butikk og den andre har en større, men usikker, provisjonsbasert inntekt. Leveguttene har måttet låne penger fra kredittselskaper og foreldre for å dekke forbruket.

TV3s PROBLEM er at Thomas' og Fredriks påståtte økonomiske elendighet ikke står til troende. Hallgeir med det gode hodet fikser økonomien deres med hendene bak ryggen, og de ender opp med en plan som gir dem anledning til å spare tusenvis hver måned og samtidig betjene gjelden.

Som seer føler man seg rett og slett snytt. Her er ingen genuin fortvilelse over økonomisk uføre, ingen gledestårer over den uvurderlige og livsviktige jobben Hallgeir og co-pilot Magne Gundersen har gjort for å redde dem fra ruin.

JEG VIL HA EN ALENEFAR med to døtre som ikke har råd til å sende barna på klassetur fordi han ikke greier å betjene lånet på sin elskede Ferrari og ikke greier å kvitte seg med den. Jeg vil at denne pappaen skal gråte ut sin fortvilelse på tv, og at Hallgeir skal redde ham og få hulkende evig takknemlighet tilbake.

Ellers gidder jeg ikke å se på!
 
«Luksusfellen» går på TV3 onsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

LES OGSÅ: Sjokkerende om norske forskere
LES OGSÅ: De blir avslørt én etter én
LES OGSÅ: Hvordan er det mulig
LES OGSÅ: Amatørenes aften på TV 2