«Luksusfellen»-Silje vokste opp på 16 kvadratmeter

Økonomieksperten vet godt hva det vil si å ha lite penger.

SLET ØKONOMISK: Da Silje vokste opp slet moren hennes økonomisk etter skilsmissen fra faren. Familien bodde i en leilighet på 16 kvadratmeter. Her med «Luksusfellen»-kollegaene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen.
SLET ØKONOMISK: Da Silje vokste opp slet moren hennes økonomisk etter skilsmissen fra faren. Familien bodde i en leilighet på 16 kvadratmeter. Her med «Luksusfellen»-kollegaene Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På TV hjelper Silje Sandmæl (37) folk med økonomiske problemer i TV3-programmet i «Luksusfellen».

Selv lærte hun tidlig verdien av penger.

Siljes foreldre ble skilt da hun var fire år gammel, noe som ble økonomisk tøft for moren Kari Nysæther (63).

Til Her og Nå forteller Sandmæl at de to bodde på 16 kvadratmeter. Møbler ble kjøpt på loppemarked og moren hadde en madrass på gulvet, for hun hadde ikke råd til seng.

Likevel følte aldri TV3-profilen at hun manglet noe.

- Selv om man har lite, så har man det jo like bra! Mamma førte regnskap og holdt kontroll på hva som gikk inn og ut, og snakket åpent om det. Jeg visste alltid hva vi hadde råd til og hva ting kostet, sier Silje til Her og Nå og legger til at moren ga henne mer enn nok kjærlighet.

ØKONOMI-EKSPERTER: Silje Sandmæl og Hallgeir Kvadsheim hjelper nordmenn ut av økonomisk uføre i TV3-programmet «Luksusfellen».  Foto: TV3
ØKONOMI-EKSPERTER: Silje Sandmæl og Hallgeir Kvadsheim hjelper nordmenn ut av økonomisk uføre i TV3-programmet «Luksusfellen». Foto: TV3 Vis mer

Boligdrømmen gikk i oppfyllelse

Sandmæl har tidligere fortalt til Se og Hør at selv om hun vokste opp i en blokkleilighet på Romsås, drømte hun alltid om en enebolig.

I dag bor hun i et stort hus i Bærum sammen med mannen Bent Tore (39) og barna Sander (9), Cedrik (7) og Celia (22 mnd).

- Jeg elsker å være trebarnsmamma!

- Man kan ikke forestille seg hvordan det er før man blir det, og det er først når jeg ble mor selv at jeg skjønte hvor stor kjærlighet mamma og pappa hadde til meg, har hun tidligere fortalt Se og Hør.

LES OGSÅ: - Elsker livet som trebarnsmamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer