«Luksusfellen»-ekspertene blir bedt om økonomiråd på fest

- Folk er ofte høylytte og sier de kjenner meg igjen. Så kommer de bort og hvisker økonomispørsmål.

POPULÆR: Silje Sandmæl forteller at hun ofte får henvendelser om økonomi, også privat. Det gjør også hennes medprogramledere Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen. 
 Foto: Sølve Hindhamar
POPULÆR: Silje Sandmæl forteller at hun ofte får henvendelser om økonomi, også privat. Det gjør også hennes medprogramledere Hallgeir Kvadsheim og Magne Gundersen. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV3 er snart i gang med en ny sesong av «Luksusfellen», og programlederne blir bare mer og mer populære.

Silje Sandmæl (37) sier til Seoghør.no at oppmerksomheten noen ganger kan bli overveldende.

- Det er venner og kollegaer som spør over alt. Det kan bli litt mye i festlige lag og sånn. Men det er jo selvfølgelig bare hyggelig. Vi skulle ønske at vi kunne hjelpe mer men vi kan jo ikke det hele tiden, sier Silje.

Medprogramleder Hallgeir Kvadsheim (45) har også opplevd mange morsomme øyeblikk med folk som har henvendt seg til ham på fest.

BLIR OFTE SPURT OM RÅD PÅ FEST: Hallgeir Kvadsheim sier til Seoghør.no at han ofte blir kontaktet av folk på fest for å bli spurt om økonomiråd. Her er han i en tidligere episode av «Luksusfellen» Foto: TV3
BLIR OFTE SPURT OM RÅD PÅ FEST: Hallgeir Kvadsheim sier til Seoghør.no at han ofte blir kontaktet av folk på fest for å bli spurt om økonomiråd. Her er han i en tidligere episode av «Luksusfellen» Foto: TV3 Vis mer

- Folk er ofte høylytte og roper at de kjenner meg igjen fra programmet på fest. Så kommer de bort og hvisker økonomispørsmål etterpå, ler Kvadsheim.

Men også på TV-skjermen kan det noen ganger bli i meste laget for økonomiekspertene.

Brøt sammen

I sesongpremieren på «Luksusfellen» på TV3 i januar, fikk Silje Sandmæl hakeslepp da hun fikk vite at Marius Olsen (31) fra Våler i Østfold hadde eid mellom 15 og 20 biler - altså over én bil i året siden han fikk lappen.

Bedre ble det ikke da Marius sin forlovede, Magnhild Hellerud (34), avslørte at han få uker tidligere tok henne med for å se på en helt ny bil.

OPPGITTE: Psykolog Jonas Sharma-Bakkevig og økonom Silje Sandmæl får litt av hvert å bryne seg på når de møter Marius og Magnhild i sesongens første «Luksusfellen»-episode.  Foto: TV 3
OPPGITTE: Psykolog Jonas Sharma-Bakkevig og økonom Silje Sandmæl får litt av hvert å bryne seg på når de møter Marius og Magnhild i sesongens første «Luksusfellen»-episode. Foto: TV 3 Vis mer

At paret slet med økonomiske problemer så ikke ut til å ha lagt noen demper på hans bilinteresse.

- Han hadde allerede bestilt tid for å se på bilen, så jeg fikk bare beskjed om å møte opp fordi vi skulle prøve en bil. Vi kan ikke selge én ting til i tap, det er ikke en mulighet, sa Magnhild oppgitt til «Luksusfellen»-ekspertene om Marius' ønske om ny bil.

Da det ble klart at bilen det er snakk om koster drøye 340.000 kroner, tente  økonomieksperten Silje Sandmæl på alle pluggene.

- Men Marius, hvorfor går du i en bilbutikk og ser på en bil til over 300.000, med den økonomien dere har? For meg... Altså, jeg fatter det ikke! utbrøt hun irritert.

Silje sier til Seoghør.no. at hun oppfordrer alle som har økonomiske problemer til å melde seg på «Luksusfellen».

-  Vi vil jo at folk helst skal melde seg på «Luksusfellen» for det er der de virkelig får hjelp.

Økonomen avslører også at det fort kan bli mye pengeprat også utenom jobben.

LES OGSÅ: - Er du gal, mann?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer