«Luksusfellen»:

«Luksusfellen»-deltakeren står i fare for å miste familiegården

- Føltes håpløst.

TUNG SITUASJON: Kai Roger Sande sliter med stor gjeld og står i fare for å miste familiegården. Situasjonen blir ikke bedre idet «Luksusfellen»-ekspertene presenterer tre uventede krav. Video: TV3 Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er liksom ikke bare en vanlig gård. Det er forfedrene mine som har bygget den opp, mer eller mindre fra grunnen av. Nå står jeg i fare for å miste alt, sier Åfarnes-bosatte Kai Roger Sande (36) i kveldens utgave av «Luksusfellen».

Og det er nettopp hit, nordvest i Rauma kommune, at reisen går for ekspertene Hallgeir Kvadsheim (48) og Lene Drange (27). Der møter de Sande som til vanlig jobber som elektriker - og foruten dette drifter familiegården som femte i slektsrekken.

Det er ingen tvil om at arven er et stort ansvar. I episoden blir det raskt tydelig at ansvaret muligens er større enn Sande klarer å håndtere. Etter at 36-åringen overtok, er dyrene borte, jordene er lånt ut og selv sitter han med gjeld til over ørene.

Saken fortsetter nedenfor.

Usunne vaner

Sandes økonomiske problemer startet for om lag tre år siden. Blant annet tok han over et naust på gården som han valgte å pusse opp. Utleiedelen ble imidlertid finansiert med kreditkort og forbrukslån, noe som har kostet ham dyrt. I tillegg har Sande åtte kjøretøy stående på eiendommen, og betaler forsikring på flere som regelrett ikke er kjørbare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer