Luksusfellen-deltager ble kastet ut av hjemmet

- Det første jeg tenkte var «hvor skal jeg bo nå», sier Ingvild (26) til Seoghør.no. Se video!

Se video øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: 26 år gamle Ingvild Lindsøhaug var forberedt på tøffe opplevelser da hun søkte om å få bli med i TV3-programmet «Luksusfellen», men innspillingne ble langt tøffere enn både hun og ekspertene Silje Sandmæl og Christian Vennerød regnet med.

Under innspillingen opplevde nemlig Ingvild å bli kastet ut fra sin leilighet i Oslo, fordi hun ikke hadde betalt husleien i januar.

Fryktet for hundene
Til Seoghør.no sier Ingvild at opplevelsen gikk sterkt inn på henne, spesielt fordi hun fryktet for sine to hunder som bodde i leiligheten.

- Jeg fikk ikke noe varsel. En dag jeg kom hjem fra jobb var låsen byttet. Min første tanke var «hvor skal jeg bo nå?», og deretter hva som hadde skjedd med hundene. Det var forferdelig. Det første jeg gjorde var å ringe Silje Sandmæl for å be om hjelp.

Måtte bo hos venner
Utleieren nektet seg å rikke, og en periode måtte Ingvild - som hadde en samlet utestående gjeld på 500 000 kroner da Luksusfellen-ekspertene besøkte henne - bo hos forskjellige venner.

- Jeg kunne ikke bo på ett sted, fordi de kunne ikke ha hunder hos seg. Så det ble mye flytting. Nå har jeg heldigvis funnet meg en ny leilighet på Strømmen, og her trives jeg.

Vil betale gjelda raskere enn budsjettert

Ingvild - som også har skyldt 50 000 kroner i utestående parkeringsbøter og 50 000 i utestående bompengeavgifter som en del av gjelda - har med hjelp fra Luksusfellen-ekspertene satt opp ett budsjett som vil gjøre henne gjeldfri i løpet av sju år.

Til Seoghør.no sier hun at hun er i rute, men håper å klare å kvitte seg med gjelda raskere.

- Nå har jeg en jobb hvor jeg tjener bedre enn før, så kanskje har jeg klart å kvitte med meg det meste før jeg er 30?

- Jeg vil i hvert fall aldri oppleve å bli satt på gaten igjen. Luksusfellen har hjulpet meg veldig.

«Luksusfellen» ser du onsdager kl 20.30 på TV3. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!